2024. 02. 29. csütörtök
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az eredményes tagszervezés érdekében: Együttműködés a Honvéd Egészségpénztárral

Hosz  |  2012. 04. 17., 14:13

Tagszervezési tevékenység ellátása céljából az Egység 2002 Kft. és a Honvéd Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségbiztosító Pénztár (továbbiakban Honvéd Egészségpénztár)április 17-én megújította a már korábban is létező együttműködési megállapodást. A szerződést a két ügyvezető igazgató, Dr. Rékay Miklós és Ferenczi-Hevér Mónika látta el kézjegyével…

A Honvédszakszervezet központi irodájában lebonyolított aláírási ceremónián Dr. Rékay Miklós, a Honvéd Egészségpénztár ügyvezető igazgatója azt hangsúlyozta, hogy nagyon fontos számukra a Honvédszakszervezet támogatása, a Hosz által végzett tagszervezés. Elhangzott, hogy jelenleg mintegy 4000 olyan potenciális tagjelölt van a Magyar Honvédségnél, akik a Hosz, illetve az Egység 2002 Kft. eredményes közremüködésével a Honvéd Egészségpénztár tagjává válhat.

 

 

Ferenczi-Hevér Mónika, az Egység 2002 Kft. ügyvezetője az aláírás helyszínén elmondta, hogy a belépési nyilatkozatokon ott szerepel majd az Egyég 2002 Kft. logója is.

Az esemény kötetlen beszélgetésre is lehetőséget adott, ahol aktuális témákról – öngondoskodás, kereset-megállapodás, béren kívüli juttatások – is szót váltottak. Az aláírási ceremónián Czövek János Hosz elnök, Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező, valamint Kadlecsik Imre, a Honvéd Egészségpénztár gazdasági igazgatója is részt vett. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.