2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az eredményes tagszervezés érdekében: Együttműködés a Honvéd Egészségpénztárral

Hosz  |  2012. 04. 17., 14:13

Tagszervezési tevékenység ellátása céljából az Egység 2002 Kft. és a Honvéd Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségbiztosító Pénztár (továbbiakban Honvéd Egészségpénztár)április 17-én megújította a már korábban is létező együttműködési megállapodást. A szerződést a két ügyvezető igazgató, Dr. Rékay Miklós és Ferenczi-Hevér Mónika látta el kézjegyével…

A Honvédszakszervezet központi irodájában lebonyolított aláírási ceremónián Dr. Rékay Miklós, a Honvéd Egészségpénztár ügyvezető igazgatója azt hangsúlyozta, hogy nagyon fontos számukra a Honvédszakszervezet támogatása, a Hosz által végzett tagszervezés. Elhangzott, hogy jelenleg mintegy 4000 olyan potenciális tagjelölt van a Magyar Honvédségnél, akik a Hosz, illetve az Egység 2002 Kft. eredményes közremüködésével a Honvéd Egészségpénztár tagjává válhat.

 

 

Ferenczi-Hevér Mónika, az Egység 2002 Kft. ügyvezetője az aláírás helyszínén elmondta, hogy a belépési nyilatkozatokon ott szerepel majd az Egyég 2002 Kft. logója is.

Az esemény kötetlen beszélgetésre is lehetőséget adott, ahol aktuális témákról – öngondoskodás, kereset-megállapodás, béren kívüli juttatások – is szót váltottak. Az aláírási ceremónián Czövek János Hosz elnök, Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező, valamint Kadlecsik Imre, a Honvéd Egészségpénztár gazdasági igazgatója is részt vett. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.