2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tekerj a sereggel!

Hosz  |  2012. 04. 25., 15:18

A Honvédszakszervezet  tájékoztatja tagjait, hogy a \"Katonák Hősök\" eseménysorozat keretében megrendezésre kerül a  \"Tekerj a sereggel!\" rendezvény. Amennyiben érdekel, akkor regisztrálj és vegyél rajta részt!

FELHÍVÁSTekerj a sereggel! 2012. május 5-én és 6-án kerékpárral a Balaton körül.A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség 2012. május 5-én és 6-án kulturális- és szabadidős sportprogramot kínál mindazok számára, akik szeretik az aktív, sportos pihenést, a katonákhoz méltó kihívást valamint ápolják, becsülik a katonai hagyományokat.A Honvédelmi Minisztérium várja azok jelentkezését, akik éreznek magukban erőt és képességet ahhoz, hogy két nap alatt körbetekerjék a Balatont és honvédhez méltó módon tisztelegjenek a régi korok hőseinek, katonáinak. A résztvevők a kerékpártúra során megcsodálhatják a magyar tenger rejtett szépségeit, megidézhetik a régmúlt és a közelmúlt hadtörténelmi emlékeit, illetve megismerhetik a jelenkori haderőképességeit és katonáit is.A kerékpártúra nyílt, arra jelentkezhetnek katonák, civilek, családok, baráti társaságok egyaránt. A részvétel önkéntes, azon minden résztvevő saját felelősségére és költségére vesz részt.A kétnapos részvétel feltétele az előzetes névszerinti regisztráció. A szervezők minden jelentkezést visszaigazolnak. Az előregisztrált személyek részére a szervezők térítésmentesen emlékpólót, többszöri frissítési lehetőséget és számos szolgáltatást biztosítanak.A kerékpártúrához csatlakozhatnak azok is, akik résztávokat kívánnak teljesíteni.Csatlakozási pontok:1. május 5.: Keszthely (Balaton-part 1., Zenepavilon) és Zánka (Gyermek és Ifjúsági Centrum)2. május 6.: Balatonkenese (Honvéd Kulturális Központ - Honvéd üdülő)Továbbá az útvonal során bárki bármikor csatlakozhat a túrához akár rövidebb távra is.Azon személyek részére, akik résztávokat teljesítenek, nem áll módunkban pólót és frissítőt biztosítani.Pattanjon bringára és csatlakozzon Magyarország honvédelmi miniszteréhez: TEKERJEN A SEREGGEL!Jelentkezzen itt: tekerjasereggel@hm.gov.huKérjük, hogy a nevezési lapot a tekerjasereggel@hm.gov.hu e-mail címre szíveskedjen megküldeni 2012. május 02-ig!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.