2024. 04. 12. péntek
Gyula
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tekerj a sereggel!

Hosz  |  2012. 04. 25., 15:18

A Honvédszakszervezet  tájékoztatja tagjait, hogy a \"Katonák Hősök\" eseménysorozat keretében megrendezésre kerül a  \"Tekerj a sereggel!\" rendezvény. Amennyiben érdekel, akkor regisztrálj és vegyél rajta részt!

FELHÍVÁSTekerj a sereggel! 2012. május 5-én és 6-án kerékpárral a Balaton körül.A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség 2012. május 5-én és 6-án kulturális- és szabadidős sportprogramot kínál mindazok számára, akik szeretik az aktív, sportos pihenést, a katonákhoz méltó kihívást valamint ápolják, becsülik a katonai hagyományokat.A Honvédelmi Minisztérium várja azok jelentkezését, akik éreznek magukban erőt és képességet ahhoz, hogy két nap alatt körbetekerjék a Balatont és honvédhez méltó módon tisztelegjenek a régi korok hőseinek, katonáinak. A résztvevők a kerékpártúra során megcsodálhatják a magyar tenger rejtett szépségeit, megidézhetik a régmúlt és a közelmúlt hadtörténelmi emlékeit, illetve megismerhetik a jelenkori haderőképességeit és katonáit is.A kerékpártúra nyílt, arra jelentkezhetnek katonák, civilek, családok, baráti társaságok egyaránt. A részvétel önkéntes, azon minden résztvevő saját felelősségére és költségére vesz részt.A kétnapos részvétel feltétele az előzetes névszerinti regisztráció. A szervezők minden jelentkezést visszaigazolnak. Az előregisztrált személyek részére a szervezők térítésmentesen emlékpólót, többszöri frissítési lehetőséget és számos szolgáltatást biztosítanak.A kerékpártúrához csatlakozhatnak azok is, akik résztávokat kívánnak teljesíteni.Csatlakozási pontok:1. május 5.: Keszthely (Balaton-part 1., Zenepavilon) és Zánka (Gyermek és Ifjúsági Centrum)2. május 6.: Balatonkenese (Honvéd Kulturális Központ - Honvéd üdülő)Továbbá az útvonal során bárki bármikor csatlakozhat a túrához akár rövidebb távra is.Azon személyek részére, akik résztávokat teljesítenek, nem áll módunkban pólót és frissítőt biztosítani.Pattanjon bringára és csatlakozzon Magyarország honvédelmi miniszteréhez: TEKERJEN A SEREGGEL!Jelentkezzen itt: tekerjasereggel@hm.gov.huKérjük, hogy a nevezési lapot a tekerjasereggel@hm.gov.hu e-mail címre szíveskedjen megküldeni 2012. május 02-ig!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. április 12-én, pénteken nem sokkal fél 10 után érkezett meg Kecskemétre a magyar részre készült, PT-ZHP ideiglenes lajstrommal ellátott KC-390-es katonai szállítógép. Helyszíni fotókkal frissítjük cikkünket!

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.