2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Közel ötszáz katona és családtag a kislődi kalandparkban

Hosz  |  2012. 05. 21., 09:52

Újabb kiváló családi programot szervezett a Grell Norbert székesfehérvári alapszervezeti vezető. Ezúttal a kislődi Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark adott otthont az önfeledt családi kikapcsolódásnak, melyre már kora délelőtt sokan megérkeztek Székesfehérvárról, Veszprémből, Kaposvárról, Pápáról, de még Tatáról is. Május 19-én közel félezer Hosz tag és családtag élvezhette a kalandpark megannyi programját, a koncerteket és persze a finom katonás ebédet, a babgulyást is. A legnagyobb kihívást ez alkalommal is a drótkötélpálya jelentette...  

A harminc hektáros területen kialakított sokszínü, változatos szórakozást kínáló kalandpark vezetője, Jáger János örömmel fogadta szakszervezetünk népes csapatát, mint mondta mindig boldog, ha katonák és családtagjaik látogatják meg a parkot.

A Hosz már a 2009-es nyitás óta megbízható partnere a Kalandparknak - tette hozzá Jáger János, aki azt is elmondta, hogy a közel 3 esztendeje müködő park évente mintegy százezer vendéget fogad.

A helyszínen azt is megtudtuk, hogy az ország legnagyobb kalandparkjában a tiszta levegő, a festői szépségü táj önmagában is magával ragadó, egyedülálló. Aki azonban az aktív kikapcsolódás híve, kipróbálhatja erejét és bátorágát a drótköteles extrémparkban, biciklizhet a kiépített kerékpárútvonalakon és használhatja a megannyi sportpályát, köztük a hófánk pályát, a betyár raftingot, a vízi dodzsemet és a diskgolfot is. Aki persze hosszabb kikapcsolódást tervez, arra is lehetősége van, hogy megszálljon a park területén.

Kislődre mindenki jöhetett ezen a napsütéses szombaton, hiszen a Kalandpark által a Hosz tagoknak nyújtotta kedvezmények miatt nagyon baráti áron lehetett hódolni az extrém sportoknak.

A legnagyobb kihívást ez alkalommal is a szövevényes, de nagyon biztonságos drótkötélpálya jelentette.

A kaposvári alapszervezettől honvédségi autóbusz hozott közel félszáz katonát és családtagot. Bálint Ákos alapszervezeti vezető ez alkalommal is elhozta családját, a jobb oldali fotón látható egyik lánya éppen a mászófalat küzdi le.

Már messziről tudhatta minden Kislődra látogató vendég, hogy ezen a szombaton katonák lepték el a parkot és környékét. Miért? Mert a program főszervezője, Grell Norbert arról is gondoskodott, hogy a kalandpark tavát átszelő vízi alkalmatosságon is kint lobogjon a Honvédszakszervezet zászlaja. 

A nagyobbak mellett a legapróbbak is megtalálták a számukra legérdekesebb elfoglaltságokat, hiszen a füzfalabirintus, az ugróasztal, a kalandvár, a rodeó bika, valamint a szinte megszámlálhatatlan játékelemből álló óriási fajátszótér is rengeteg gyermeket vonzott.

A kiváló családi nap fő szervezője a helyszínen honlapunknak elmondta: Nyugodt vagyok, hiszen megint sikerült egy kicsit kimozdítani a kollégákat.

Reggel a móri fúvószenei egyesület kiváló zenei programmal hívogatta a kilátogatókat, majd a finom katonás ebédet követően a Coco Loco zenekar varázsolt fergeteges hangulatot a parkba - tette hozzá a székesfehérvári alapszervezeti vezető.

Grell Norberttől azt is megtudtuk, hogy A Sóbri Kalandpark állandóan fejlődik, egy éven belül már bobpálya is lesz itt. Nagy eredménynek tekinthető, hogy a Hosz tagsági kártyájukkal ingyenesen bejöhetnek a kollégák, de a Sóbri bankóból és a karszalagos szolgáltatások árából is 20% kedvezményt ad a kiváló partner, mely már több helyi Hosz programot is támogatott. Amennyiben sikerül, még idén szeptemberben visszatérnek az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetésbiztosító Ezred alapszervezetének tagjai, hiszen ősszel újabb családi napot rendeznek majd. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.