2018. 01. 19. péntek
Márió, Sára
: 308 Ft   : 252 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Közel ötszáz katona és családtag a kislődi kalandparkban

Hosz  |  2012. 05. 21., 09:52

Újabb kiváló családi programot szervezett a Grell Norbert székesfehérvári alapszervezeti vezető. Ezúttal a kislődi Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark adott otthont az önfeledt családi kikapcsolódásnak, melyre már kora délelőtt sokan megérkeztek Székesfehérvárról, Veszprémből, Kaposvárról, Pápáról, de még Tatáról is. Május 19-én közel félezer Hosz tag és családtag élvezhette a kalandpark megannyi programját, a koncerteket és persze a finom katonás ebédet, a babgulyást is. A legnagyobb kihívást ez alkalommal is a drótkötélpálya jelentette...  

A harminc hektáros területen kialakított sokszínü, változatos szórakozást kínáló kalandpark vezetője, Jáger János örömmel fogadta szakszervezetünk népes csapatát, mint mondta mindig boldog, ha katonák és családtagjaik látogatják meg a parkot.

A Hosz már a 2009-es nyitás óta megbízható partnere a Kalandparknak - tette hozzá Jáger János, aki azt is elmondta, hogy a közel 3 esztendeje müködő park évente mintegy százezer vendéget fogad.

A helyszínen azt is megtudtuk, hogy az ország legnagyobb kalandparkjában a tiszta levegő, a festői szépségü táj önmagában is magával ragadó, egyedülálló. Aki azonban az aktív kikapcsolódás híve, kipróbálhatja erejét és bátorágát a drótköteles extrémparkban, biciklizhet a kiépített kerékpárútvonalakon és használhatja a megannyi sportpályát, köztük a hófánk pályát, a betyár raftingot, a vízi dodzsemet és a diskgolfot is. Aki persze hosszabb kikapcsolódást tervez, arra is lehetősége van, hogy megszálljon a park területén.

Kislődre mindenki jöhetett ezen a napsütéses szombaton, hiszen a Kalandpark által a Hosz tagoknak nyújtotta kedvezmények miatt nagyon baráti áron lehetett hódolni az extrém sportoknak.

A legnagyobb kihívást ez alkalommal is a szövevényes, de nagyon biztonságos drótkötélpálya jelentette.

A kaposvári alapszervezettől honvédségi autóbusz hozott közel félszáz katonát és családtagot. Bálint Ákos alapszervezeti vezető ez alkalommal is elhozta családját, a jobb oldali fotón látható egyik lánya éppen a mászófalat küzdi le.

Már messziről tudhatta minden Kislődra látogató vendég, hogy ezen a szombaton katonák lepték el a parkot és környékét. Miért? Mert a program főszervezője, Grell Norbert arról is gondoskodott, hogy a kalandpark tavát átszelő vízi alkalmatosságon is kint lobogjon a Honvédszakszervezet zászlaja. 

A nagyobbak mellett a legapróbbak is megtalálták a számukra legérdekesebb elfoglaltságokat, hiszen a füzfalabirintus, az ugróasztal, a kalandvár, a rodeó bika, valamint a szinte megszámlálhatatlan játékelemből álló óriási fajátszótér is rengeteg gyermeket vonzott.

A kiváló családi nap fő szervezője a helyszínen honlapunknak elmondta: Nyugodt vagyok, hiszen megint sikerült egy kicsit kimozdítani a kollégákat.

Reggel a móri fúvószenei egyesület kiváló zenei programmal hívogatta a kilátogatókat, majd a finom katonás ebédet követően a Coco Loco zenekar varázsolt fergeteges hangulatot a parkba - tette hozzá a székesfehérvári alapszervezeti vezető.

Grell Norberttől azt is megtudtuk, hogy A Sóbri Kalandpark állandóan fejlődik, egy éven belül már bobpálya is lesz itt. Nagy eredménynek tekinthető, hogy a Hosz tagsági kártyájukkal ingyenesen bejöhetnek a kollégák, de a Sóbri bankóból és a karszalagos szolgáltatások árából is 20% kedvezményt ad a kiváló partner, mely már több helyi Hosz programot is támogatott. Amennyiben sikerül, még idén szeptemberben visszatérnek az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetésbiztosító Ezred alapszervezetének tagjai, hiszen ősszel újabb családi napot rendeznek majd. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2018. 01. 18., 15:10
A tavalyi esztendőhöz hasonlóan zsúfolásig megtelt a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetségének 2018-as sportnaptára is. A tervezett programok kiemelt elemei lesznek a „170 éves a Magyar Honvédség” rendezvénysorozat sporteseményei.
2018. 01. 17., 12:08
2018. január végén a jelenlegi székházból a 1112 Budapest, Sasadi út 170-alá költözik a LIGA Szakszervezetek. A költözés miatt 2018. január 17-től előreláthatólag február elsejéig a vezetékes telefonvonalak ideiglenesen nem elérhetőek, ezért kérik, hogy a munkatársakat (a honlapon is rajta lévő) mobilszámaikon hívják!
2018. 01. 16., 15:01
„A parancsot teljesítő katonák az éhség, a fagy és a reménytelenség ellenére vissza akartak jutni az akkor már kényszerpályán vergődő országba, a hazájukba” – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes azon a megemlékezésen, amelyet a doni katasztrófa 75. évfordulója alkalmából rendeztek január 12-én a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeumban. A Honvédszakszervezetet Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő képviselte a megemlékezésen...
2018. 01. 12., 10:11
Új parancsnoka van – Korom Ferenc vezérőrnagy személyében – az MH Összhaderőnemi Parancsnokságnak. A parancsnoki beosztás átadás-átvételét január 11-én, csütörtökön tartották Székesfehérváron. A rendezvényen a Honvédszakszervezetet Czövek János elnök képviselte...
2018-01-09 14:33:54
2018. január 2-től visszavonásig érvényes Vodafone Flotta promóció keretében kedvező, kamatmentes készülék részletfizetési lehetőségeket és korlátlan belföldi-, valamint EU-n belüli beszélgetést kínál a Vodafone...
2018-01-09 12:45:45
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy dr. Karakas Attila jogsegélyszolgálat vezető tárgyalás miatt 2018. január 10-e helyett január 11-én 14.00-16.00 óráig tart ügyfélszolgálatot a Hosz Központi Irodában (1087 Budapest, Kerepesi út 29/b.). A bejelentkezés az alábbi telefonszámon történhet...
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

Gyűlnek a viharfelhők a bolgár repülős égen, legalábbis ami a hadrendben lévő típusok üzembentartását illeti. Legújabb áldozat a Szu-25-ös flotta, mely 2017. december 14. óta nem repülhet és komoly kérdés, hogy fog-e újra.

  Háború Művészete magazin

Jakutszk repülőterén január 11-én extrém időjárási körülmények között megkezdődött a Moszkvai Helikoptergyártó Üzem Mi-171A2 típusának tesztrepülése. A helikoptert a Volga-Dnyeper légitársaság An-124-100 Ruszlán teherszállító repülőgépe szállította a helyszínre.