2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Pusztavacson is támogatják szakszervezetünk munkáját

Hosz  |  2012. 05. 16., 14:27

A tavaszi Hosz tájékoztató kampány soron következő állomása az MH VEK pusztavacsi telephelyén volt, május 14-én. A megbeszélés a parancsnoki irodában Nagy Attila ezredesnél kezdődött, akit Szendrei Zoltán alelnök tájékoztatott a kereset, valamint a kétoldalú megállapodás főbb tartalmi elemeiről. Nagy ezredes,  - aki személy szerint is tagja  a Hosz-nak – arról biztosította a jelenlévőket (Bazsik István alelnököt, Mészáros Mária alapszervezeti vezetőt, Hosz elnökségi tagot, dr. Szőcs Ferenc jogsegélyszolgálat vezetőt, Dr. Hajós Dezső szolgáltatási és tagszervezőt, valamint Vágány Sándor alapszervezeti vezetőségi tagot), hogy mint első számú vezető továbbra is minden segítséget megad az MH VEK-nél működő Hosz alapszervezet tevékenységéhez...

A kétoldalú megállapodásban rögzítetteknek megfelelően az egyes rendezvényekhez az igényelt autóbuszt is biztosítani fogja az alakulat, azért, hogy minél nagyobb számban vehessenek részt az érdeklődők a Hosz által szervezett rendezvényeken.

A központi tájékoztató megtartásakor döntően a Bazsik és Szendrei alelnökök előadásában hangzottak el az év első negyedévének legfontosabb érdekvédelmi információi, valamint a Hosz müködésével és szervezeti életével összefüggő tartalmi kérdések. A résztvevők részéről kérésként hangzott el, hogy a Hosz az új Hjt. véleményezésekor maximálisan képviselje a tagság érdekeit és lehetőségeihez mérten akadályozza meg az MH struktúrájában meglévő különböző katonai beosztások polgáriakkal történő kiváltását.

A résztvevők részéről az a javaslat is megfogalmazódott, hogy ez a mostani tájékoztató elhangozhatna egy állománygyülés alkalmával is, ahol azok a kétkedő kollegák is megismerkedhetnének a Hosz értük is végzett tevékenységével, akik jelenleg még nem tagjai a reprezentatív szakszervezetnek.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.