2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Telt ház Békésszentandráson

Hosz  |  2012. 05. 21., 09:02

Régen volt már ilyen hosszú hétvége a békésszentandrási üdülőnkben. Koncsecskó László, a pihenőhely gondnoka ugyanis arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a Magyar Honvédelem Napja miatti 3 napos hétvégét kihasználva Budapestről, Pusztavacsról, Táborfalváról és persze a közeli Szolnokról annyi katona, közalkalmazott és családtag érkezett, hogy kirakhattuk a megtelt táblát!

Mészáros Mária elnökségi tag, aki egyébként az MH VEK pusztavacsi alapszervezetének táborfalvai csoportját is vezeti nemcsak pihenni érkezett.

- Mivel szeretünk kollektív munkát végezni, a tavalyi hagyományokat folytatva - a kikapcsolódás mellett - dolgozni is jöttek a velem tartó kollégák. Az ezermestereinkkel megreparáltuk a taposó rácsot, majd a stéget is felújítottuk, kicseréltük az elkorhadt pallókat, végül vízre bocsátottuk és ki is próbáltuk a most már tökéletes csónakot. Mivel sok közöttünk a csendes pihenőhelyeket kedvelő kolléga, illetve nagy ,,hoho-horgász", ezért a pecázásra, valamint a jó hangulatú beszélgetésekre is szakítottunk időt.

A szolnokiak hatfős különítménye pedig egy igazi férfias kikapcsolódást engedett meg magának. A fantasztikus hangulatú és kitünő humorú csapat szóvivője a képünkön az álló sor közepén látható Nagy Mihály alapszervezeti vezető volt.

Baráti társasággal érkeztünk, szerettük volna kipiheni a hétköznapok fáradalmait. Horgásztunk, pihentünk, igyekeztünk új energiákra lelni, felfrissülni. Minden szakszervezeti tagnak ajánlom ezt a pihenőhelyet, ezt az igazi retro-üdülőt, mely amellett, hogy kitünő hely a pecázásra, még a gyermekkorom élményeit is felidézi - mondta el honlapunknak Nagy Mihály.

Békésszentandrási üdülőnk szeptember 30-ig várja a szakszervezeti tagok, valamint a baráti társaságok és gyermekcsoportok jelentkezését az egyseg2002@hsz.hu e-mail címen, valamint Koncsecskó László 06/70-382-9876-os telefonszámán!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.