2023. 12. 04. hétfő
Barbara, Borbála
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Biztosítás nélkül a katonák?

Hosz  |  2012. 05. 23., 11:46

Állandó életveszélyben harcolnak a féléves afganisztáni missziót vállaló magyar katonák. Sokan azonban nem is tudják közülük, hogyha bármi történik velük, már nem fizet a biztosító - írja a Bors május 23-i száma. A cikkre reagáló HM sajtóiroda szerint a biztosítás megszűnése az állomány tagjaira nézve nem jár hátrányos következménnyel. A HM biztosítás helyett kártérítést vállal, ha valami baj történik - áll a Borsnak küldött válaszban. Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a Honvédszakszervezet már dolgozik a megoldáson, hiszen a Groupama Garancia Biztosító által fejlesztett biztosítási termékkel, speciálisan a külföldi missziókban szolgáló katonák részére adunk segítséget az öngondoskodás megvalósításához.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.