2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az egykori és jelenlegi békefenntartókra emlékeztek Pákozdon

Hosz  |  2012. 05. 29., 13:22

„Ma ünnepelni, és emlékezni jöttünk ide. Egy olyan bajtársi közösség előtt hajtunk fejet, akik bátran, nagyon kemény munkával, sokszor magukat és életüket - mint az ember legdrágább és legféltettebb kincsét -, veszélynek kitéve önfeláldozóan szolgálták és szolgálják rendületlenül hazájukat” – jelentette ki Fodor Lajos. A Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára május 26-án a Pákozdi Katonai Emlékparkban mondott beszédet, ahol katonai tiszteletadással emlékeztek meg az egykori és jelenlegi békefenntartókra. A Honvédszakszervezet nevében koszorút helyezett el Czövek János elnök. Az eseményen jelen volt Klopfer Szandra vezető asszisztens, Tóth Jenőné pénzügyi munkatárs és Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező is...

A cikket tovább olvashatja, ha az alábbi linkre kattint.

http://honvedelem.hu/cikk/32001/„vegakaratuk-a-beke-volt

Fotó: Galovtsik Gábor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.