2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az egykori és jelenlegi békefenntartókra emlékeztek Pákozdon

Hosz  |  2012. 05. 29., 13:22

„Ma ünnepelni, és emlékezni jöttünk ide. Egy olyan bajtársi közösség előtt hajtunk fejet, akik bátran, nagyon kemény munkával, sokszor magukat és életüket - mint az ember legdrágább és legféltettebb kincsét -, veszélynek kitéve önfeláldozóan szolgálták és szolgálják rendületlenül hazájukat” – jelentette ki Fodor Lajos. A Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára május 26-án a Pákozdi Katonai Emlékparkban mondott beszédet, ahol katonai tiszteletadással emlékeztek meg az egykori és jelenlegi békefenntartókra. A Honvédszakszervezet nevében koszorút helyezett el Czövek János elnök. Az eseményen jelen volt Klopfer Szandra vezető asszisztens, Tóth Jenőné pénzügyi munkatárs és Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező is...

A cikket tovább olvashatja, ha az alábbi linkre kattint.

http://honvedelem.hu/cikk/32001/„vegakaratuk-a-beke-volt

Fotó: Galovtsik Gábor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.