2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A misszióba utazó katonák életbiztosítása öngondoskodás keretében is elérhető, a HM-es munkáltatói felelősség vállalás mellett!

Hosz  |  2012. 06. 01., 13:05

A tagság kérésére stratégiai partnerünkkel a Letbroke Kft.-vel már 2012 év eleje óta dolgoztunk azon, hogy a misszióba utazó Hosz tag katonák számára megfelelő életbiztosítási konstrukciót találjunk a biztosítási piacon a misszió időszakára. Ennek eredményeképpen megszületett a megoldás, ami egy olyan komplex életbiztosítást jelent, amellyel mind a misszióba menő, mind az itthoni szolgálatot teljesítő katonák élhetnek. A Hosz és a stratégiai partnere a Letbroke Kft. (pénzügyi tanácsadó vállalkozás) felkutatta a megfelelő biztosítási módozatot és csoportos életbiztosítási keretszerződést kötött a Groupama Garancia  Biztosító Zrt.-vel. Részletek az alábbiakban...

Misszióba utazó katonák élet és balesetbiztosítása: a Letbroke Kft. által megkötött csoportos életbiztosításhoz az öngondoskodás jegyében lehet csatlakozni minden HOSZ tag katonának egyénileg az ún. „biztosítotti nyilatkozat” kitöltésével és a misszió idejére kalkulált biztosítási díj (Afganisztán: 5.256.- Ft/hó, egyéb országba utazás esetén: 3.538.- Ft/hó) megfizetésével. A biztosítás békefenntartói feladatok ellátása esetén fedezetet nyújt az alábbiakra:

•          Természetes halál esetén:                                               3.000.000,- Ft

•          Baleseti halál esetén:                                       5.000.000,- Ft

•          100%-os egészségkárosodás esetén:             10.000.000,- Ft

(A fenti információk tájékoztató jellegüek, nem minősül ajánlattételnek.)

A speciálisan a misszióba utazó katonák részére kidolgozott konstrukció minden releváns békefenntartói tevékenységhez fedezetet biztosít, keretei között balesetnek minősül pl. a telepített-rejtett akna robbanása, orvlövész cselekménye is.

Fentiekről és a Hosz tagok számára a tagsági jogviszonyhoz kapcsolódó - hazánk területére vonatkozó - csoportos élet és balesetbiztosításról szakszervezetünk tájékoztató rendezvényein bővebb felvilágosítást kaphatnak!

további információk:  HOSZ: Dr. Hajós Dezső – 70/334-96-94  

 Letbroke Kft.: Kovács Tamás – 30/773-98-21

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.