2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 393 Ft   : 370 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családias nap a Békéscsaba melletti Néveri horgásztónál

Hosz  |  2012. 06. 10., 14:17

Az MH 54. Veszprém Radarezred szervezeti felépítését követi az ott működő Hosz alapszervezet, hiszen a területileg széttagoltan működő radarszázadoknál jól működő szakszervezeti csoportok is találhatóak. Ezekre a radaros alegységekre hagyományosan a jó munkahelyi légkör és az összetartó kollektíva a jellemző. Nincs ez másképp a Békéscsaba-Fürjes-i Radarszázadnál sem, ahol az alegység állományából szinte mindenki tagja a Hosz csoportnak is. Mondhatnánk, hogy így nagyon könnyű dolga van Süli Imrének, a csoport vezetőjének, de ebben a helyzetben is szükség van kezdeményező készségre, ötletekre és az ezek megvalósításához elengedhetetlen kitartásra is. Amikor pedig ezek mind együtt vannak, akkor a „nagy” Békéscsaba-i Sör és Csülök Fesztivállal egy időben, attól távol Családi Nap szervezésébe kell fogni...

Június 9-én ideális verőfényes időben vettek részt a családok a Néveri horgásztónál rendezett programon. A gyermekeknek a csoportos foglalkozások mellett, játszóház is rendelkezésükre állt, az elmaradhatatlan arcfestéses vidám pillanatain túl.

A jó hangulatot csak fokozta, hogy a „nagyok” is bekapcsolódtak a tréfás vetélkedőkbe, és néhányan közülük a horgász szenvedélyüknek is hódoltak. Itt az eredményességet mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Zsombok Zsolt egy 2,10 kg-os afrikai harcsát,

Kincses József pedig 2,40 kg-os pontyot fogott. Az ötven fős résztvevői kör jó közérzethez hozzájárult a nagyon ízletes túrós csuszával tálalt harcsa paprikás is.

Délután pedig íjászat színesítette a programot. A Hosz-os közösségteremtő családi program vonzerejét bizonyítja, hogy a közelmúltban GYES-ről visszajött Szikora Márta itt töltötte ki és írta alá a szakszervezeti belépési nyilatkozatot.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról már közösségi oldalunkon is beszámoltunk, 2024. április 8-18. között rendezik meg a Görög Légierő Andravida légibázisán az INIOCHOS 2024 nemzetközi hadgyakorlatot. Olvasóinknak most az első spotter napról mutatunk fotókat!

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.