2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szabó Csaba kontra Honvédszakszervezet

Hosz  |  2012. 06. 18., 08:02

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy június 15-én délelőtt volt a Fővárosi Törvényszéken Szabó Csaba felperes Honvédszakszervezet alperes elleni peres eljárás első tárgyalása. Szabó Csaba kereseti kérelmében a Hosz 2011. november 22-23-án megrendezésre került V. Kongresszusán hozott valamennyi határozat és személyi döntés megsemmisítését kérte, valamint az egyesülési jogról szóló 1989. évi II. törvény 10-§ (2) alapján a határozatok végrehajtásának felfüggesztését…

A végrehajtás felfüggesztésére irányuló felperesi kérelmet a Fővárosi Törvényszék elutasította.

A bíróság 30 napos határidővel pénzbírság terhe mellett felhívta felperest a kereseti kérelemben foglaltak részletes bizonyítására a vonatkozó jogszabályhelyek megjelölésével, illetve alperest az ellenkérelemben megjelölt érvek tekintetében okirati bizonyítási indítványainak megjelölésére.

 

A per 2012. október 31-én folytatódik a Fővárosi Törvényszéken.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.