2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szabó Csaba kontra Honvédszakszervezet

Hosz  |  2012. 06. 18., 08:02

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy június 15-én délelőtt volt a Fővárosi Törvényszéken Szabó Csaba felperes Honvédszakszervezet alperes elleni peres eljárás első tárgyalása. Szabó Csaba kereseti kérelmében a Hosz 2011. november 22-23-án megrendezésre került V. Kongresszusán hozott valamennyi határozat és személyi döntés megsemmisítését kérte, valamint az egyesülési jogról szóló 1989. évi II. törvény 10-§ (2) alapján a határozatok végrehajtásának felfüggesztését…

A végrehajtás felfüggesztésére irányuló felperesi kérelmet a Fővárosi Törvényszék elutasította.

A bíróság 30 napos határidővel pénzbírság terhe mellett felhívta felperest a kereseti kérelemben foglaltak részletes bizonyítására a vonatkozó jogszabályhelyek megjelölésével, illetve alperest az ellenkérelemben megjelölt érvek tekintetében okirati bizonyítási indítványainak megjelölésére.

 

A per 2012. október 31-én folytatódik a Fővárosi Törvényszéken.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.