2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Továbbképzés Békésszentandráson

Hosz  |  2012. 06. 21., 13:28

A hagyományoknak megfelelően idén is a szakszervezetünk által bérelt békésszentandrási üdülő adott otthont az Elenőrző Bizottság (EB) továbképzésének. Katócs Zsolt EB elnök honlapunk érdeklődésére elmondta, hogy a június 18-20 közötti eseményen Czövek János elnök is részt vett...

Az Ellenőrző Bizottság elnöke arról is beszélt honlapunknak, hogy az éves ellenőrzésekkel egybekötött továbbképzés ideje alatt Oláh József - aki nem vett részt a rendezvényen - jelezte, hogy a Honvédszakszervezet Ellenőrző Bizottsági tagsági feladatait ellátni nem tudja, ezért az Ellenőrző Bizottsági tagságáról lemondott.

Az első napon meghívott vendégként a Hosz elnöke, Czövek János tájékoztatta az EB tagjait az aktuális eseményekről, a békésszentandrási üdülő üzemeltetésében és az Egység 2002 Kft. vezetésében bekövetkezett változásokról. Szó esett a tervezett alapszabály módosításról, valamint a betartandó határidőkről is.

A továbbiakban az EB az alapszabály rendelkezéseinek megfelelően ellenőrzéstfolytatott le a szentesi MH 37.II.RFME, a kecskeméti MH 59. SZDRB és aszolnoki MH 86. SZHB alakulatok alapszervezeteinél.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.