2018. 02. 20. kedd
Aladár, Álmos
: 311 Ft   : 251 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tárgyalás az EMC Kft. képviselőivel

Hosz  |  2012. 06. 29., 20:57

Az Első Magyar Cafeteria Szogáltató Kft. ügyvezető igazgatója, Páris György és Görömbei Nóra operatív vezető tett látogatást a Hosz  Kerepesi úti irodájában - június 28-án délelőtt, - ahol tárgyaló partnerként Bazsik István alelnök és Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező fogadta a védelmi szektor szolgáltatói szektorához tartozó üzleti partnereket…

Amint az bizonyára mindenki előtt ismert, július elején 2012. január 1-ig visszamenőleg a HM és MH teljes személyi állománya meg fogja kapni a béren kívüli juttatások körébe tartozó havi 5000 Ft-os meleg étel utalványt EMC kártya formájában. Az elektronikus cafetéria kártyára ezt követően,  havi rendszerességgel fog érkezni a meleg étel vásárlásra felhasználható keret összege.

A bevezetést megelőzően egy hónapos „próba üzem” keretében az MH Támogató Dandár állománya tesztelte a kártya használhatóságát. A regisztráció és a kártya aktiválásától a konkrét felhasználhatóságig már az első vélemények is alapvetően pozitívak voltak, a tapasztalt gondokat pedig folyamatosan orvosolta az EMC Kft. Például az aktiváláskor kötelezően használt 4 db 1-es számot a beérkezett kérések alapján még a teljes körü bevezetés előtt törölték. Mára gyakorlatilag az mondható el, hogy a kártyához partneri szerződéssel kapcsolódik a CBA, COOP, CORA, AUCHAN, de a további tervek között szerepel a szerződéses partnerek lehető legszélesebb körének kialakítása. Ebben az is benne van, hogy a laktanyák közelében lévő kisebb üzletekkel is köthető megállapodás egyéni kérés alapján, melyhez a Hosz is felajánlotta aktív együttmüködését.

A közeljövő tervei között szerepel a fegyveres és rendvédelmi szektor más szereplőinek bevonása is az EMC kártyát használók körébe, valamint az, hogy más béren kívüli juttatási elemek is a kártya használatán keresztül lesznek elérhetőek. A megbeszélés eredményeként a tárgyaló felek megállapodtak abban, hogy a Hosz tájékoztatási és információs rendszere (újság, honlap, értekezletek stb.) felhasználásra kerül az EMC kártyával kapcsolatos ismeretek minél szélesebb körben történő eljuttatása érdekében. Ez a kommunikációs csatorna természetesen interaktív módon is üzemelni fog, hisz a felhasználók tapasztalatai így juthatnak el leggyorsabban az üzleti partner  szintjére. Az EMC Kft. képviselői tájékoztató formájában részt vesznek majd a Hosz őszi választmányi ülésén is. A további együttmüködés formáinak közeljövőben történő kimunkálása után pedig a megállapodás alapján a Hosz és az EMC Kft. képviselői néhány héten belül ismételten tárgyaló asztalhoz ülnek.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2018. 02. 09., 09:17
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány rendezvényét február 06-07én tartották a Mátraházán található 4. számú KORK-ban. A rendezvény fókuszába a 2018. évi feladatokat, illetve az 1% adománygyűjtő kampány aktualitásait állították...
2018. 02. 05., 14:10
Az egészségügyi szakdolgozók idén novemberben esedékes 8 százalékos béremelését előrehozták január 1-re - jelentette be az emberi erőforrások minisztere szerdán, budapesti sajtótájékoztatón, miután újabb sztrájktárgyalási forduló zajlott a kormány és a reprezentatív szakszervezetek között.
2018-02-05 13:47:08
társadalombiztosítás területén, akár az egészségbiztosításban, akár a nyugellátásoknál, akár a megváltozott munkaképességű személyek ellátásainál az ellátások összege több ellátásfajtánál egy általános mérőszámhoz igazodik, nem a jogosult egyéni jövedelméhez. Ilyen általános mérőszám a minimálbér, illetve az öregségi nyugdíj legkisebb összege. Ezen túlmenően bizonyos ellátások ún. fix összegűek, azaz szintén nem az egyéni keresetektől, jövedelemtől függenek, hanem mindenki számára azonosan határozzák meg.
2018-02-05 11:54:52
Egy történelmi pillanat részesei lehetünk, és ez örömmel tölt el minden magyar embert, a Magyar Honvédség katonáit pedig különösen, hiszen a légiszállítási képesség fontos, különösen a mai modern világban - mondta dr. Simicskó István február 2-án, pénteken, Kecskeméten. A honvédelmi miniszter az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison tartott sajtótájékoztatón hivatalosan is bemutatta a Magyar Honvédség két új csapatszállító repülőgépét.
2018-02-01 15:44:54
Egy hadsereg igazi ereje mindig hitében és szellemiségében rejlik, a százhetven éves Magyar Honvédségnek pedig mindig is a rendíthetetlen bátorság és hazaszeretet adta a karakterét – mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter január 30-án Budapesten, a kétszáz esztendeje született Görgei Artúr tiszteletére rendezett megemlékezésen, ahol a Honvédszakszervezet részéről Czövek János elnök vett részt...
2018-01-31 11:34:38
Szolnokon a MH. 34 Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj és a MH. 88. Könnyű Vegyes Zászlóalj összeolvadásából megalakuló MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Ezred 2017. szeptember 01-jén Szolnok város napján a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében dandárrá alakult…
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

Ausztria új kormánya újra megvizsgálja az előző kormány 2 milliárd dolláros Eurofighter programját. A védelmi miniszter kifejezte a kormány hajlandóságát a tárgyalásokra a gyártókkal folytatott jogi csata során.

  Háború Művészete magazin

A szingapúri vállalat hamarosan átadja az Amerikai Hadseregnek azt a prototípus harcjárművet, melyet a Mobil Védett Tűzerő (Mobile Protected Firepower) programban szeretne eladni – nagy tételben persze.