2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tárgyalás az EMC Kft. képviselőivel

Hosz  |  2012. 06. 29., 20:57

Az Első Magyar Cafeteria Szogáltató Kft. ügyvezető igazgatója, Páris György és Görömbei Nóra operatív vezető tett látogatást a Hosz  Kerepesi úti irodájában - június 28-án délelőtt, - ahol tárgyaló partnerként Bazsik István alelnök és Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező fogadta a védelmi szektor szolgáltatói szektorához tartozó üzleti partnereket…

Amint az bizonyára mindenki előtt ismert, július elején 2012. január 1-ig visszamenőleg a HM és MH teljes személyi állománya meg fogja kapni a béren kívüli juttatások körébe tartozó havi 5000 Ft-os meleg étel utalványt EMC kártya formájában. Az elektronikus cafetéria kártyára ezt követően,  havi rendszerességgel fog érkezni a meleg étel vásárlásra felhasználható keret összege.

A bevezetést megelőzően egy hónapos „próba üzem” keretében az MH Támogató Dandár állománya tesztelte a kártya használhatóságát. A regisztráció és a kártya aktiválásától a konkrét felhasználhatóságig már az első vélemények is alapvetően pozitívak voltak, a tapasztalt gondokat pedig folyamatosan orvosolta az EMC Kft. Például az aktiváláskor kötelezően használt 4 db 1-es számot a beérkezett kérések alapján még a teljes körü bevezetés előtt törölték. Mára gyakorlatilag az mondható el, hogy a kártyához partneri szerződéssel kapcsolódik a CBA, COOP, CORA, AUCHAN, de a további tervek között szerepel a szerződéses partnerek lehető legszélesebb körének kialakítása. Ebben az is benne van, hogy a laktanyák közelében lévő kisebb üzletekkel is köthető megállapodás egyéni kérés alapján, melyhez a Hosz is felajánlotta aktív együttmüködését.

A közeljövő tervei között szerepel a fegyveres és rendvédelmi szektor más szereplőinek bevonása is az EMC kártyát használók körébe, valamint az, hogy más béren kívüli juttatási elemek is a kártya használatán keresztül lesznek elérhetőek. A megbeszélés eredményeként a tárgyaló felek megállapodtak abban, hogy a Hosz tájékoztatási és információs rendszere (újság, honlap, értekezletek stb.) felhasználásra kerül az EMC kártyával kapcsolatos ismeretek minél szélesebb körben történő eljuttatása érdekében. Ez a kommunikációs csatorna természetesen interaktív módon is üzemelni fog, hisz a felhasználók tapasztalatai így juthatnak el leggyorsabban az üzleti partner  szintjére. Az EMC Kft. képviselői tájékoztató formájában részt vesznek majd a Hosz őszi választmányi ülésén is. A további együttmüködés formáinak közeljövőben történő kimunkálása után pedig a megállapodás alapján a Hosz és az EMC Kft. képviselői néhány héten belül ismételten tárgyaló asztalhoz ülnek.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.