2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szent László menet a Hosz alelnökével

Hosz  |  2012. 07. 01., 11:29

Több éves hagyományt ápolva június 29-30-án, Tatán rendezték meg a Szent László Menet névre hallgató teljesítménytúrát, melyet többek között támogatott a Honvédszakszervezet helyi alapszervezete is. Idén első alkalommal Bazsik István alelnök személyében a versenyzők között is képviseltette magát szakszervezetünk. Alelnökünk a 20 km-es távot jóval a hat órás szintidőn belül 3 óra 33 perc alatt teljesítette. A rendezvény rendkívül színvonalas lebonyolításáért külön dicséret illeti a szervezőket. A kifogástalan szervezés és a baráti hangulat biztosíték arra, hogy a visszatérő sporttársak mellett jövőre is új rajongókkal bővül a kör.  A pontos eredménye hamarosan megtalálhatóak lesznek a Szent László Menet honlapján, az Egység újság pedig rövid fényképes riporttal foglalja majd össze az eseményt.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.