2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megbeszélés a Köztársasági Elnöki Hivatalban

Hosz  |  2012. 07. 04., 12:05

Július 4-én a Köztársasági Elnöki Hivatalban (KEH) tett látogatást szakszervezetünk elnöke és alelnöke. A Sándor Palotában Áder János köztársasági elnök főhadsegédje, Szegő László dandártábornok fogadta Czövek Jánost és Szendrei Zoltánt. A megbeszélésen szakszervezetünk vezetői azt kérték, hogy a katonai főosztály vezetője adja át a Hosz gratulációját és jókívánságait a Magyar Honvédség új főparancsnokának. Czövek János elnök és Szendrei Zoltán alelnök szakszervezetünk törekvéseiről, legfontosabb feladatairól is tájékoztatta a főhadsegédet. A megbeszélésen az is elhangzott, hogy - amint elfoglaltsága engedi, - Áder János bemutatkozó látogatáson fogadja majd szakszervezetünk vezetőit.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.