2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megbeszélés a Köztársasági Elnöki Hivatalban

Hosz  |  2012. 07. 04., 12:05

Július 4-én a Köztársasági Elnöki Hivatalban (KEH) tett látogatást szakszervezetünk elnöke és alelnöke. A Sándor Palotában Áder János köztársasági elnök főhadsegédje, Szegő László dandártábornok fogadta Czövek Jánost és Szendrei Zoltánt. A megbeszélésen szakszervezetünk vezetői azt kérték, hogy a katonai főosztály vezetője adja át a Hosz gratulációját és jókívánságait a Magyar Honvédség új főparancsnokának. Czövek János elnök és Szendrei Zoltán alelnök szakszervezetünk törekvéseiről, legfontosabb feladatairól is tájékoztatta a főhadsegédet. A megbeszélésen az is elhangzott, hogy - amint elfoglaltsága engedi, - Áder János bemutatkozó látogatáson fogadja majd szakszervezetünk vezetőit.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.