2023. 03. 25. szombat
Irén, Írisz
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz jutalmak az Ifjúsági Honvédelmi Tábor résztvevőinek

Hosz  |  2012. 07. 11., 14:24

A Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete, a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhellyel együttműködve honvédelmi gyermektábort rendezett Zánkán, melynek fő célja az volt, hogy a nyári vakációzás örömeit, hadtörténelmi, honvédelmi jellegű programokkal tegye gazdagabbá és élménydúsabbá. A Honvédszakszervezet is fontosnak tartja a honvédelmi nevelést és más területeken is együttműködik a tábor szervezőivel, vagyis kézenfekvő volt, hogy segítse a sikeres megrendezést...

Szakszervezetünk ennek érdekében tárgyjutalmat ajánlott fel a tábor két kiemelkedő programjára, a honvédelmi járőrversenyre és a „Ki Mit Tud?” –ra. Az Ifjúsági Honvédelmi Tábor résztvevői, a versenyek helyezettjei örömmel vették kézbe a Hosz ajándékait, sőt a „Ki Mit Tud?” második helyezett csapata a ráadásszámot már a szakszervezet pólójában ismételte meg.

Oláh László

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.