2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az önkéntes tartalékosok érdekvédelmi tájékoztatója

Hosz  |  2012. 07. 26., 12:08

Többségében egyetemi és főiskolai tanulmányokat folytató fiatalok kezdték meg alapkiképzésüket július 24-én, a Magyar Honvédség Altiszti Akadémiáján, a szentendrei Görgey Artúr laktanyában. A negyvenöt bevonuló (35 férfi és 10 nő) 18 és 32 év közötti önkéntes tartalékos az ország különböző részeiről érkezett, húszan közülük példának okáért a Debreceni Egyetem hallgatói. Számukra tartott a Hosz történetéről működéséről szolgáltatási rendszeréről tájékoztatót Dr. Hajós Dezső tagszervezési és szolgáltatási munkatárs. A kiképzési tervbe iktatott tanóra nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az önkéntes tartalékos katonák legfiatalabb képviselői átfogó képet kaphattak a Honvédszakszervezet struktúrájáról és működéséről.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.