2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hitelcsere program rugalmas feltételekkel

Hosz  |  2012. 07. 30., 12:49

Kovács Tamás, a Letbroke Kft. ügyvezetője az alábbiakban a cége által biztosított hitelcsere programról tájékoztatja honlapunk olvasóit, szakszervezeti tagságunkat...

Milyen lehetőséget kínálnak a hitelpiacon, azok részére, akik mérsékelni szeretnék a lakáscélú hitelek havi terheit? Hogyan tudja segíteni a Letbroke Kft a HOSZ tagjait a hitel csere programban?

Kiemelt bankpartnerünk Hitelcsere programon keresztül kínál kedvezőbb lehetőségeket azok részére, akik rögzített árfolyamon végtörlesztettek és a forint alapú hitelük kamata a 12%-ot meghaladja.

Az önerőből végtörlesztők részére, ha mégis szükségük lenne forrásra, a régi hitelük törlesztő részletének összegéig újra felvehető hitel, akár az ingatlan értékének 80%-ig, minimálbérrel. Ez a konstrukció csak a végtörlesztés után 1 évig érvényes.

 

Kinek ajánlja még a hitelcsere programot?

Azoknak, akik módosítani szeretnének a hitelszerződésüket, de a jelenlegi bankjuknál ezt nem tudták elérni. Ilyen lehet, ha további szabad felhasználású hitelhez kívánnak jutni, fedezetet szeretnének cserélni, futamidőn akarnak módosítani, vagy akár, ha az adósok személyén kívánnak változtatni.

 

Mi a lényege az adósságrendező hitelnek?

Amennyiben többféle hitellel rendelkezik (autóhitel, személyi kölcsön, folyószámlahitel, hitelkártya stb.),  nagymértékben csökkenthető a havi törlesztő részletre fordított összeg, ha egy jelzáloghitelben összevonásra kerül, és így nem kell az eltérő fizetési napokat sem külön számon tartani.

 

Milyen feltételeknek kell megfelelni, mennyi hitelt nyújt a bank?

Általánosságban elmondható, hogy a bírálatnál az elmúlt 12 hónap fizetési fegyelmét vizsgálják, és nem lehet 30 napnál több késedelem.

A bank értékbecslése alapján az ingatlan értékének legalább 6 millió forintnak kell lenni, aminek maximum 80%-a adható.  Érdemes tudni a jelenlegi aktuális fennálló tartozás összegét és kalkulálni az ingatlan jelenlegi piaci értékével.

 

Milyen költségei vannak a hitelcsere programnak?

A szakmai tanácsadás a HOSZ tagok részére ingyenes. A hitelfelvétellel kapcsolatos költségek a hitelbe beépíthetők, így akár induló költségek nélkül juthat a hitelkiváltáshoz.

 

Mennyivel csökkenthető a havi törlesztő részlet?

Egy 7 millió forintos lakáshitel esetén akár már 72 ezer forintos törlesztő részlet is elérhető 20 éves futamidő mellett. Hitelkiváltáskor  egy 2%-os kamatcsökkenés havi szinten több mint 10 ezer forint megtakarítást jelent, 1 évben pedig több mint 120 ezer forintot. 

 

Hogyan kaphat ajánlatot a hitelcseréhez?

A Letbroke Kft. weboldalán keresztül info@letbroke.hu kell eljuttatni az igényeket vagy hívjanak bennünket. Ezt követően eljuttatunk egy előszürő adatlapot, amelyet kitöltve vissza kell juttatni hozzánk. Ennek alapján személyre szabott ajánlatot tudunk biztosítani ügyfeleink részére.

 

Milyen fórumokon érhető el a Letbroke Kft. munkatársai?

Elsősorban e-mail-en, telefonon, vagy akár személyesen is elérhetőek vagyunk. Találkozhatnak velünk az egyes helyőrségekben szervezett szolgáltatói napokon vagy egyéb fórumokon, ahol mindig igyekszünk jelen lenni az 2002 Kft. munkatársai meghívása alapján.

 

Elérhetőségeink:

telefon: 06 1 445 1 446 / Kovács Tamás ügyvezető 06 30 773 98 21

e-mail: info@letbroke.hu

web: www.letbroke.hu

személyesen, telefonos egyeztetés alapján az ország különböző pontjain elérhetőek mobil regionális képviselőink, akik azonnal személyre szabott ajánlatot tudnak Önnek biztosítani.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.