2017. 11. 24. péntek
Emma
: 313 Ft   : 265 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hitelcsere program rugalmas feltételekkel

Hosz  |  2012. 07. 30., 12:49

Kovács Tamás, a Letbroke Kft. ügyvezetője az alábbiakban a cége által biztosított hitelcsere programról tájékoztatja honlapunk olvasóit, szakszervezeti tagságunkat...

Milyen lehetőséget kínálnak a hitelpiacon, azok részére, akik mérsékelni szeretnék a lakáscélú hitelek havi terheit? Hogyan tudja segíteni a Letbroke Kft a HOSZ tagjait a hitel csere programban?

Kiemelt bankpartnerünk Hitelcsere programon keresztül kínál kedvezőbb lehetőségeket azok részére, akik rögzített árfolyamon végtörlesztettek és a forint alapú hitelük kamata a 12%-ot meghaladja.

Az önerőből végtörlesztők részére, ha mégis szükségük lenne forrásra, a régi hitelük törlesztő részletének összegéig újra felvehető hitel, akár az ingatlan értékének 80%-ig, minimálbérrel. Ez a konstrukció csak a végtörlesztés után 1 évig érvényes.

 

Kinek ajánlja még a hitelcsere programot?

Azoknak, akik módosítani szeretnének a hitelszerződésüket, de a jelenlegi bankjuknál ezt nem tudták elérni. Ilyen lehet, ha további szabad felhasználású hitelhez kívánnak jutni, fedezetet szeretnének cserélni, futamidőn akarnak módosítani, vagy akár, ha az adósok személyén kívánnak változtatni.

 

Mi a lényege az adósságrendező hitelnek?

Amennyiben többféle hitellel rendelkezik (autóhitel, személyi kölcsön, folyószámlahitel, hitelkártya stb.),  nagymértékben csökkenthető a havi törlesztő részletre fordított összeg, ha egy jelzáloghitelben összevonásra kerül, és így nem kell az eltérő fizetési napokat sem külön számon tartani.

 

Milyen feltételeknek kell megfelelni, mennyi hitelt nyújt a bank?

Általánosságban elmondható, hogy a bírálatnál az elmúlt 12 hónap fizetési fegyelmét vizsgálják, és nem lehet 30 napnál több késedelem.

A bank értékbecslése alapján az ingatlan értékének legalább 6 millió forintnak kell lenni, aminek maximum 80%-a adható.  Érdemes tudni a jelenlegi aktuális fennálló tartozás összegét és kalkulálni az ingatlan jelenlegi piaci értékével.

 

Milyen költségei vannak a hitelcsere programnak?

A szakmai tanácsadás a HOSZ tagok részére ingyenes. A hitelfelvétellel kapcsolatos költségek a hitelbe beépíthetők, így akár induló költségek nélkül juthat a hitelkiváltáshoz.

 

Mennyivel csökkenthető a havi törlesztő részlet?

Egy 7 millió forintos lakáshitel esetén akár már 72 ezer forintos törlesztő részlet is elérhető 20 éves futamidő mellett. Hitelkiváltáskor  egy 2%-os kamatcsökkenés havi szinten több mint 10 ezer forint megtakarítást jelent, 1 évben pedig több mint 120 ezer forintot. 

 

Hogyan kaphat ajánlatot a hitelcseréhez?

A Letbroke Kft. weboldalán keresztül info@letbroke.hu kell eljuttatni az igényeket vagy hívjanak bennünket. Ezt követően eljuttatunk egy előszürő adatlapot, amelyet kitöltve vissza kell juttatni hozzánk. Ennek alapján személyre szabott ajánlatot tudunk biztosítani ügyfeleink részére.

 

Milyen fórumokon érhető el a Letbroke Kft. munkatársai?

Elsősorban e-mail-en, telefonon, vagy akár személyesen is elérhetőek vagyunk. Találkozhatnak velünk az egyes helyőrségekben szervezett szolgáltatói napokon vagy egyéb fórumokon, ahol mindig igyekszünk jelen lenni az 2002 Kft. munkatársai meghívása alapján.

 

Elérhetőségeink:

telefon: 06 1 445 1 446 / Kovács Tamás ügyvezető 06 30 773 98 21

e-mail: info@letbroke.hu

web: www.letbroke.hu

személyesen, telefonos egyeztetés alapján az ország különböző pontjain elérhetőek mobil regionális képviselőink, akik azonnal személyre szabott ajánlatot tudnak Önnek biztosítani.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2017. 11. 13., 15:21
Katonai tiszteletadás mellett adták át a kormányzati forrásból felújított első világháborús hadisírokat, illetve a Nagy Háború felújított emlékművét november 11-én, szombaton, Kiskunfélegyházán. Vargha Tamás honvédelmi miniszterhelyettes, Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, és Csányi József polgármester helyezték el az újjászentelt emlékműnél a tisztelet és az emlékezés koszorúit. A Honvédszakszervezet részéről Bali János Felügyelő Bizottsági tag vett részt a rendezvényen...
2017. 11. 09., 15:54
A Halottak Napja alkalmából, - a közösségért munkálkodó tagtárs emlékét szimbolizáló kopjafánál-, megemlékezést tartott özv. Borka Istvánné Margó, a Honvédszakszervezet képviseletében Czövek János elnök, Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő, valamint Klopfer Szandra személyi asszisztens...
2017. 10. 31., 10:13
„Soha többé ne legyen olyan helyzet, amely a hősöket és az áldozatokat teremti” – mondta Vargha Tamás miniszterhelyettes, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára október 30-án, hétfőn, Budapesten. A megemlékezésen a Honvédszakszervezetet Czövek János elnök és Sörös István a Hosz Nyugállományú Tagozat elnöke képviselte...
2017. 10. 31., 10:06
Halottak napja alkalmából koszorúzással és gyertyagyújtással emlékezett a Honvédelmi Minisztérium a hazánk területén hősi halált halt magyar és más nemzetiségű katonákra október 30-án, hétfőn. A Honvédszakszervezet részéről Szendrei Zoltán alelnök vett részt a megemlékezésen...
2017-11-13 14:40:40
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Honvédszakszervezet 2017. november 14-15-én tartja Küldöttgyűlését Balatonakarattyán, ezért a jogsegélyszolgálat 2017. november 15-én elmarad. Dr. Karakas Attila jogsegélyszolgálat vezető legközelebb november 22-én (szerdán) 14.00-16.00 óráig tart ügyfélfogadást a Hosz Központi Irodában (1087 Budapest, Kerepesi út 29/b). A bejelentkezés az alábbi telefonszámon történhet...
2017-11-06 09:08:23
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Karakas Attila, a Honvédszakszervezet jogsegélyszolgálatának vezetője az ünnepre való tekintettel 2017. november 08-a (szerda) helyett november 07-én (kedden) 14.00-16.00 óráig tart ügyfélfogadást a Hosz Központi Irodában (1087 Budapest, Kerepesi út 29/b). A bejelentkezés az alábbi telefonszámon történhet...
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

Sokan kétkedve fogadták az elmúlt időszakban egyre gyakrabban felbukkanó hírt, mely szerint több évnyi üresjárat után ismét feltámadhat a magyar harci helikopteres képesség a korábban leállított Mi-24-es flotta néhány példányának nagyjavításával.

  Háború Művészete magazin

Az elmúlt néhány esztendőben ismét felértékelődtek a hagyományos védelmi feladatokra optimalizált fegyverrendszerek, így az irányított páncéltörő rakéták. A NATO keleti szárnyának szinte minden országa komoly fejlesztésekbe fogott ezen a területen.