2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Öngondoskodás keretében kötött biztosítás a Hosz kezdeményezésére

Hosz  |  2012. 08. 02., 08:46

Az év elején a Hosz tatai alapszervezetének tagjai kezdeményezték, hogy a megszűnő piaci alapú munkáltatói életbiztosítás helyett legyen lehetősége a misszióba kiutazó állománynak olyan egyéni biztosítás megkötésére, mely a veszélyes feladat idejére nyújt biztonságot. A Hosz szerződött partnerével a Letbroke kft.-vel egyűttműködésben a Groupama Garancia Biztosító termék palettájában volt megtalálható a missziós feladatok ellátására érvényes kedvezményes díjfizetés mellett köthető öngondoskodási forma...

 

Az előzetes tájékoztatásokat követően, augusztus elsején a napokban kiutazó KFOR állománynak volt lehetősége először az öngondoskodás megvalósítására. Az nagyszámú érdeklődő mellett 5 fő kötött élet- és balesetbiztosítást a missziós feladatainak teljesítése idejére.

 

 

 

 

 

A szerződés kötésének ideje alatt a tatai Hosz alapszervezet vezetője, Horváth Józsefné és Szendrei Zoltán Hosz alelnök a helyi és a központi feladatokról folytattak megbeszélést.

 

 

 

 

 

 

 

 

A továbbiakban a missziós biztosításról a Hosz és szerződött partnere, a Letbroke kft. folytatja a kiutazó állomány tájékoztatását és lehetővé teszi az egyes kiutazások előtt az életbiztosítások megkötését a szakszervezeti tagok számára.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.