2024. 05. 21. kedd
Konstantin
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Öngondoskodás keretében kötött biztosítás a Hosz kezdeményezésére

Hosz  |  2012. 08. 02., 08:46

Az év elején a Hosz tatai alapszervezetének tagjai kezdeményezték, hogy a megszűnő piaci alapú munkáltatói életbiztosítás helyett legyen lehetősége a misszióba kiutazó állománynak olyan egyéni biztosítás megkötésére, mely a veszélyes feladat idejére nyújt biztonságot. A Hosz szerződött partnerével a Letbroke kft.-vel egyűttműködésben a Groupama Garancia Biztosító termék palettájában volt megtalálható a missziós feladatok ellátására érvényes kedvezményes díjfizetés mellett köthető öngondoskodási forma...

 

Az előzetes tájékoztatásokat követően, augusztus elsején a napokban kiutazó KFOR állománynak volt lehetősége először az öngondoskodás megvalósítására. Az nagyszámú érdeklődő mellett 5 fő kötött élet- és balesetbiztosítást a missziós feladatainak teljesítése idejére.

 

 

 

 

 

A szerződés kötésének ideje alatt a tatai Hosz alapszervezet vezetője, Horváth Józsefné és Szendrei Zoltán Hosz alelnök a helyi és a központi feladatokról folytattak megbeszélést.

 

 

 

 

 

 

 

 

A továbbiakban a missziós biztosításról a Hosz és szerződött partnere, a Letbroke kft. folytatja a kiutazó állomány tájékoztatását és lehetővé teszi az egyes kiutazások előtt az életbiztosítások megkötését a szakszervezeti tagok számára.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.