2018. 01. 23. kedd
Rajmund, Zelma
: 309 Ft   : 253 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Korszerűsítse lakását és csökkentse rezsi költségét a társasházi programmal!

Hosz  |  2012. 08. 03., 09:20

Tovább folytatjuk együttműködő partnerünk, a Letbroke Kft. sorozatát. Az alábbiakban választ kaphatnak - többek között - arra, hogy milyen lehetőségek merülnek fel, ha korszerűsíteni kívánják lakásukat, ezáltal csökkenteni a rezsiköltségüket. Kovács Tamás ügyvezető azt is elmondja, hogyan tudja segíteni a Letbroke Kft. a Hosz tagjait a társasházi programban. Cikkünk folytatódik...

 

 

Napjainkban egyre több lakóközösség számára kulcskérdés a panel, társasházi, lakásszövetkezeti ingatlanok müszaki állapotának korszerüsítése, a közös rendeltetésü és a saját tulajdonú helyiségek felújítása, és persze mindezek pénzügyi megoldása.

A pénzügyi piac ehhez is kínál kedvező finanszírozási konstrukciókat – akár állami és önkormányzati források bevonásával – és így megvalósítható számos felújítási illetve korszerüsítési munkálat.

 

Ügyvezető Igazgató Úr! Miért érdemes belevágni egy felújításba vagy korszerüsíteni egy ingatlant?

A szakértők szerint a családok a bevételük 25%-át rezsire költik, aminek a 88%-a fütés és meleg víz használat. Az utóbbi időben az energiaárak meredeken nőnek, amit az energiatakarékossági fejlesztéssel lehet kompenzálni.

A korszerüsítés eredményeként a lakóközösség tagjai kellemesebb és korszerübb lakókörnyezetben élhetnek, nő az ingatlanok forgalmi értéke, tehát könnyebben és magasabb áron értékesíthetők. A lakóközösségek jelentős energia-megtakarítást érhetnek el, csökkennek a közüzemi költségek, aminek köszönhetően a háztartások többet tudnak megtakarítani, egyéb dolgokra félretenni.

 

Milyen célra vehető fel társasházi hitel állami támogatással?

A lakóközösség közös tulajdonában lévő ingatlan felújítási és energiatakarékossági célú beruházásaira nyújt lehetőséget (pl. felvonó felújítás, fütéskorszerüsítés, vízvezeték-csere, tetőfelújítás és tetőszigetelés, homlokzat felújítás, kazáncsere, hőszigetelés stb…). Ennek kiegészítéseképpen igénybe vehető a késleltetett kifizetésü állami és önkormányzati támogatások áthidaló hitele is.

 

Milyen kondícióik mellett vehető fel a társasházi hitel?

A hitel kamata akár 4,80% százalék forint alapon, ami nagyon kedvező. Igénybevételük esetén a futamidő első 10 évében állami kamattámogatásra jogosult a hiteligénylő (a támogatás az első 5 évben a kamat 70%-a, a második 5 évben a kamat 35%-a), amennyiben a lakóközösség rendelkezik törvényi előírásoknak megfelelő felújítási alappal.

 

Hogyan vehető igénybe a társasházi hitel?

Már a korszerüsítési igény felmerülésekor érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, hogy szakmai tanácsadás keretében tudjunk segítséget adni. A társasház/lakásszövetkezet döntése szükséges a felújítási munkákhoz. 

 

Hogyan kaphat ajánlatot a társasházi hitelre?

A Letbroke Kft. weboldalán keresztül info@letbroke.hu kell eljuttatni az igényeket és kollégánk 24 órán belül felveszi Önökkel a kapcsolatot.

 

Milyen további ajánlatuk van ezen kívül?

Heti rendszerességgel jelennek meg a HOSZ weboldalán a friss pénzügyi híreink. A legfrissebb újdonság a  hitelcsere program, amelyre ezúton is felhívom a fegyelmet, érdemes rá odafigyelni.

 

 

Elérhetőségeink:

telefon: 06 1 445 1 446 / Kovács Tamás ügyvezető 06 30 773 98 21

e-mail: info@letbroke.hu

web: www.letbroke.hu

személyesen, telefonos egyeztetés alapján az ország különböző pontjain elérhetőek mobil regionális képviselőink, akik azonnal személyre szabott ajánlatot tudnak Önnek biztosítani.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2018. 01. 17., 12:31
Idén a személyijövedelemadó-bevallás tervezetét azoknak is automatikusan, külön kérés nélkül elkészíti a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, akik korábban munkáltatójuktól kérték az adómegállapítást.
2018. 01. 17., 12:13
2018. január elsejével egy régi szakszervezeti követelés teljesült azzal, hogy a minimálbér nettó értéke végre eléri a létminimumot. Ez az eredmény a 2016. november 24-én a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumában kötött háromoldalú megállapodásnak köszönhető. A megállapodásnak megfelelően 2018-ban a minimálbér 8%-al, 138.000 Ft-ra, a garantált bérminimum pedig 12%-al, 180.500 Ft-ra emelkedik.
2018. 01. 18., 15:10
A tavalyi esztendőhöz hasonlóan zsúfolásig megtelt a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetségének 2018-as sportnaptára is. A tervezett programok kiemelt elemei lesznek a „170 éves a Magyar Honvédség” rendezvénysorozat sporteseményei.
2018-01-17 12:08:49
2018. január végén a jelenlegi székházból a 1112 Budapest, Sasadi út 170-alá költözik a LIGA Szakszervezetek. A költözés miatt 2018. január 17-től előreláthatólag február elsejéig a vezetékes telefonvonalak ideiglenesen nem elérhetőek, ezért kérik, hogy a munkatársakat (a honlapon is rajta lévő) mobilszámaikon hívják!
2018-01-16 15:01:33
„A parancsot teljesítő katonák az éhség, a fagy és a reménytelenség ellenére vissza akartak jutni az akkor már kényszerpályán vergődő országba, a hazájukba” – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes azon a megemlékezésen, amelyet a doni katasztrófa 75. évfordulója alkalmából rendeztek január 12-én a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeumban. A Honvédszakszervezetet Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő képviselte a megemlékezésen...
2018-01-12 10:11:08
Új parancsnoka van – Korom Ferenc vezérőrnagy személyében – az MH Összhaderőnemi Parancsnokságnak. A parancsnoki beosztás átadás-átvételét január 11-én, csütörtökön tartották Székesfehérváron. A rendezvényen a Honvédszakszervezetet Czövek János elnök képviselte...
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

JAS-39 Gripen & MiG-29 – gyakran felmerülő kérdések, avagy szüksége van-e az országnak légierőre? A dokumentum igyekszik az általában felmerülő kérdésekre választ adni és eloszlatni bizonyos téveszméket.