2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Gyermektábor Tatán

Hosz  |  2012. 08. 06., 10:34

Júliusban 3 hétre a táborozó gyerekek vették birtokba a tatai laktanya rendezvénytermét. Itt volt az alapbázis és innen indultak a gyerekek a különböző, jobbnál jobb programok színhelyére. Volt itt minden kalandpark, Dotto kisvonat, múzeumlátogatás, horgászoktatás, zenekari bemutató. Szóval mindenkinek izgalmas, érdekes programokat kínált a tábor. Köszönjük az alakulat parancsnokának és vezetésének, hogy biztosították ezt a lehetőséget...

Azért, hogy a szülök anyagi terhei minél kisebbek legyenek, ezért a belépőjegyek, valamint a vetélkedők díjazását a tatai alapszervezet átvállalta.

Sok-sok élménnyel lettek gazdagabbak a gyerekek és a szülők is, hiszen a táborzáró napon együtt vetélkedett a családok apraja-nagyja.

Horváth Józsefné, Ica alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.