2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Egyeztetés az EMC kártya elfogadásáról és használatáról

Hosz  |  2012. 08. 09., 13:50

A HM KPH adott otthont annak a megbeszélésnek, melyet a Hodosz és szakszervezetünk még a HÉF legutóbbi ülésén kezdeményezett az Első Magyar Cafetéria (EMC) kártya elfogadása ügyében. A HM KPH részéről Balla Tibor ezredes, dr. Bársony Krisztina ezredes és Mészáros Gabriella alezredes vett részt, szakszervezetünket pedig Czövek János elnök és Bazsik István alelnök képviselte. Noha az EMC Kft. képviselői nem voltak jelen az augusztus 9-i egyeztetésen, a Honvédszakszervezet így is megfogalmazta elvárásait...

Az egyeztetésen szakszervezetünk vezetői azt kérték, hogy az EMC Kft. tegye közzé kivel, mely cégekkel kötött szerződést az iskolakezdési támogatás ügyében. Emellett azt is kérte két vezetőnk, hogy az EMC Kft. arról is informálja a katonákat, hogy hol és milyen módon lehet a kártyát honvédségi üdülőkben és egyéb szolgáltató helyeken használni.

Az egyeztetésen a munkáltató felvállalta, hogy tolmácsolja a fenti szakszervezeti kéréseket, mind a parlamenti államtitkárnak, mind az EMC Kft. képviselőinek. 

Tudomást szereztünk arról, hogy a Hervis, a Decathlon, az Office Depot, a Liedl, a Real, és a Spar képviselői és az EMC Kft. között már megkezdődtek az informális tárgyalások. Az egyeztetést követően szakszervezetünk kétoldalú megbeszélést kezdeményezett az EMC Kft. vezetőivel.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.