2023. 12. 10.
Judit
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet közleménye

Hosz  |  2012. 08. 09., 13:56

A Honvédszakszervezet őszinte részvétét fejezi ki az Afganisztánban szolgálatot teljesítő új-zélandi katonai kontingens katonáinak napokban történt tragikus haláláért. Átérezzük a családok fájdalmát, annál is inkább, mert a magyar kontingens állományában is előfordultak hasonló halálesetek, amelyek szakszervezetünket is közvetlenül érintették, hiszen az elhunytak között tagjaink, jó ismerőseink, barátaink is voltak. Sajnálatosnak tartjuk azonban az olyan, érzelmektől hajtott politikusi megnyilvánulásokat, amelyek a magyar katonákat, a magyar kontingenst kívánja hibáztatni vagy felelőssé tenni a bekövetkezett ellenséges támadásokért és halálesetekért.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.