2024. 07. 15. hétfő
Henrik, Roland
: 391 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Orfűn fürdőzött Kaposvár

Hosz  |  2012. 08. 09., 14:51

Az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred Hosz alapszervezete augusztus 4-én 242 fővel (!!!) látogatta meg az orfűi aquaparkot. A tagság kérésének eleget téve rövid idő alatt sikerült megszervezni a rendezvényt, s szinte pillanatok alatt összejött a létszám. Már a 9 órai nyitáskor az idei nyárra jellemző kánikula fogadta a családokat. Hárman ragasztották a karszalagokat, de még így is közel 40 percig tartott a beléptetés...

A belépést követően mindenki boldogan rohanta meg a medencéket, csúszdákat a fürdőkomplexumban. Örömmel nyugtáztuk, hogy a festői környezetben elterülő fürdőben minden pedánsan tiszta, sok az árnyékot biztosító gyönyörü fa, gondozott pázsit, müfüves focipálya, strandröplabda pálya a gyerekeknek pedig aranyos játszótér, valamint egy hatalmas ugráló vár nyújt kellemes kikapcsolódási lehetőséget, így minden feltétel biztosított az önfeledt szórakozáshoz. A nap folyamán kicsik és nagyok egyaránt élvezték a fürdőzést, csúszdázást, s aki megéhezett, vagy megszomjazott, annak se kellett mélyen a zsebébe nyúlnia, mert a büfék is elfogadható áron kínálták portékáikat.

Tagjaink elhivatottságára jellemző, hogy ha baj van akkor mindig segítenek, igy volt ez most is, amikor a záróra elött nem sokkal egy lelkes fiatalember rendesen összetörte a lábát. A mi egészségügyis tagjaink átrágva magukat az érdeklődő tömegen, azonnal elkezdték ellátni a sérültet. Németh Zsolt ügyvezető megköszönve a gyors segítséget egy-egy tiszteletjegyet ajándékozott a három hölgynek.

Este hét órakor valamennyien szomorúan vettük tudomásul, hogy véget ért e kellemes nap. A buszoknál, autóknál való gyülekezéskor jó volt nyugtázni, hogy mindenki jól érezte magát. Alapszerveztünk nevében bátran ajánlhatom mindenkinek a Pécs közelében található Orfüt. No, nem csak a fürdője miatt, hanem, mert ez az alpesi falucskához megszólalásig hasonlító település, egész évben folyamatos rendezvényeket biztosít az idelátogató családok számára. A hazautazás során örömmel fogadták a családok, hogy az aquapark ügyvezető igazgatója nyitott a hosszú távú együttmüködésre, akár jelentős kedvezményt biztosítva a Honvédszakszervezet tagjai számára.

Szeptemberben mozgalmas élete lesz alapszervezetünknek, hiszen 15-én részt veszünk a Honvédszakszervezet 21. születésnapja alkalmából szervezett Budapesti Állatkerti rendezvényen, ezt követően pedig 29-én megrendezzük az őszi horgászversennyel egybekötött Családi napot.

                                                                                                                Bálint Ákos

                                                                           MH 64. BSZJLE alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

„Az elmúlt napok során egy olyan versenynek lehettünk tanúi, ahol a világ legkiválóbb ejtőernyősei mérték össze felkészültségüket, technikai tudásukat, és elhozták ennek a különleges sportnak az izgalmát, szépségét nekünk” – búcsúzott Kajári Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a 46. Ejtőernyős Világbajnokság résztvevőitől a szolnoki RepTárban, július 12-én.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.