2024. 02. 21. szerda
Eleonóra
: 388 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Orfűn fürdőzött Kaposvár

Hosz  |  2012. 08. 09., 14:51

Az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred Hosz alapszervezete augusztus 4-én 242 fővel (!!!) látogatta meg az orfűi aquaparkot. A tagság kérésének eleget téve rövid idő alatt sikerült megszervezni a rendezvényt, s szinte pillanatok alatt összejött a létszám. Már a 9 órai nyitáskor az idei nyárra jellemző kánikula fogadta a családokat. Hárman ragasztották a karszalagokat, de még így is közel 40 percig tartott a beléptetés...

A belépést követően mindenki boldogan rohanta meg a medencéket, csúszdákat a fürdőkomplexumban. Örömmel nyugtáztuk, hogy a festői környezetben elterülő fürdőben minden pedánsan tiszta, sok az árnyékot biztosító gyönyörü fa, gondozott pázsit, müfüves focipálya, strandröplabda pálya a gyerekeknek pedig aranyos játszótér, valamint egy hatalmas ugráló vár nyújt kellemes kikapcsolódási lehetőséget, így minden feltétel biztosított az önfeledt szórakozáshoz. A nap folyamán kicsik és nagyok egyaránt élvezték a fürdőzést, csúszdázást, s aki megéhezett, vagy megszomjazott, annak se kellett mélyen a zsebébe nyúlnia, mert a büfék is elfogadható áron kínálták portékáikat.

Tagjaink elhivatottságára jellemző, hogy ha baj van akkor mindig segítenek, igy volt ez most is, amikor a záróra elött nem sokkal egy lelkes fiatalember rendesen összetörte a lábát. A mi egészségügyis tagjaink átrágva magukat az érdeklődő tömegen, azonnal elkezdték ellátni a sérültet. Németh Zsolt ügyvezető megköszönve a gyors segítséget egy-egy tiszteletjegyet ajándékozott a három hölgynek.

Este hét órakor valamennyien szomorúan vettük tudomásul, hogy véget ért e kellemes nap. A buszoknál, autóknál való gyülekezéskor jó volt nyugtázni, hogy mindenki jól érezte magát. Alapszerveztünk nevében bátran ajánlhatom mindenkinek a Pécs közelében található Orfüt. No, nem csak a fürdője miatt, hanem, mert ez az alpesi falucskához megszólalásig hasonlító település, egész évben folyamatos rendezvényeket biztosít az idelátogató családok számára. A hazautazás során örömmel fogadták a családok, hogy az aquapark ügyvezető igazgatója nyitott a hosszú távú együttmüködésre, akár jelentős kedvezményt biztosítva a Honvédszakszervezet tagjai számára.

Szeptemberben mozgalmas élete lesz alapszervezetünknek, hiszen 15-én részt veszünk a Honvédszakszervezet 21. születésnapja alkalmából szervezett Budapesti Állatkerti rendezvényen, ezt követően pedig 29-én megrendezzük az őszi horgászversennyel egybekötött Családi napot.

                                                                                                                Bálint Ákos

                                                                           MH 64. BSZJLE alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 13., 13:05
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 21. újabb mérföldkőként vonul be a Török Légierő történetébe, hiszen teljesítette első repülését az ötödik generációs, KAAN harci repülőgép prototípusa. Mutatjuk a videót!

  Háború Művészete magazin

India védelmi minisztériuma 2024. február 16-án hagyta jóvá 15 darab, különböző változatú Airbus Defence C295 többfeladatú, tengerészeti járőr repülőgép megvásárlását.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.