2023. 09. 30. szombat
Jeromos
: 391 Ft   : 369 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Orfűn fürdőzött Kaposvár

Hosz  |  2012. 08. 09., 14:51

Az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred Hosz alapszervezete augusztus 4-én 242 fővel (!!!) látogatta meg az orfűi aquaparkot. A tagság kérésének eleget téve rövid idő alatt sikerült megszervezni a rendezvényt, s szinte pillanatok alatt összejött a létszám. Már a 9 órai nyitáskor az idei nyárra jellemző kánikula fogadta a családokat. Hárman ragasztották a karszalagokat, de még így is közel 40 percig tartott a beléptetés...

A belépést követően mindenki boldogan rohanta meg a medencéket, csúszdákat a fürdőkomplexumban. Örömmel nyugtáztuk, hogy a festői környezetben elterülő fürdőben minden pedánsan tiszta, sok az árnyékot biztosító gyönyörü fa, gondozott pázsit, müfüves focipálya, strandröplabda pálya a gyerekeknek pedig aranyos játszótér, valamint egy hatalmas ugráló vár nyújt kellemes kikapcsolódási lehetőséget, így minden feltétel biztosított az önfeledt szórakozáshoz. A nap folyamán kicsik és nagyok egyaránt élvezték a fürdőzést, csúszdázást, s aki megéhezett, vagy megszomjazott, annak se kellett mélyen a zsebébe nyúlnia, mert a büfék is elfogadható áron kínálták portékáikat.

Tagjaink elhivatottságára jellemző, hogy ha baj van akkor mindig segítenek, igy volt ez most is, amikor a záróra elött nem sokkal egy lelkes fiatalember rendesen összetörte a lábát. A mi egészségügyis tagjaink átrágva magukat az érdeklődő tömegen, azonnal elkezdték ellátni a sérültet. Németh Zsolt ügyvezető megköszönve a gyors segítséget egy-egy tiszteletjegyet ajándékozott a három hölgynek.

Este hét órakor valamennyien szomorúan vettük tudomásul, hogy véget ért e kellemes nap. A buszoknál, autóknál való gyülekezéskor jó volt nyugtázni, hogy mindenki jól érezte magát. Alapszerveztünk nevében bátran ajánlhatom mindenkinek a Pécs közelében található Orfüt. No, nem csak a fürdője miatt, hanem, mert ez az alpesi falucskához megszólalásig hasonlító település, egész évben folyamatos rendezvényeket biztosít az idelátogató családok számára. A hazautazás során örömmel fogadták a családok, hogy az aquapark ügyvezető igazgatója nyitott a hosszú távú együttmüködésre, akár jelentős kedvezményt biztosítva a Honvédszakszervezet tagjai számára.

Szeptemberben mozgalmas élete lesz alapszervezetünknek, hiszen 15-én részt veszünk a Honvédszakszervezet 21. születésnapja alkalmából szervezett Budapesti Állatkerti rendezvényen, ezt követően pedig 29-én megrendezzük az őszi horgászversennyel egybekötött Családi napot.

                                                                                                                Bálint Ákos

                                                                           MH 64. BSZJLE alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 08. 28., 09:00
30 éves a magyar katonai felsővezető-képzés! A jubileumi év tiszteletére rendezett ünnepségre Lippai Péter dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálat Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja meghív minden nyugállományú kollégát, aki az elmúlt 30 évben elvégezte a katonai felsővezető-képzést – köznapi nevén a vezérkari tanfolyamot.
2023. 09. 27., 12:32
2023.09.26-án Czövek János elnök és Bazsik István alelnök tartott tájékoztatót Kaposváron a HOSZ alapszervezeténél...
2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

2023. szeptember 27-én jelentették be, hogy a cseh kormány jóváhagyta 24 db, ötödik generációs F-35A típusú harci repülőgép megvásárlását, mellyel leváltják 14 gépes JAS 39C/D Gripen flottájukat.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.