2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Meghívottként, speciális státusszal az OKÉT-on

Hosz  |  2012. 08. 09., 16:45

December 31-ig meghívottként, speciális státusszal foglal helyet a Honvédszakszervezet az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) munkavállalói oldalán - hangzott el az OKÉT rendkívüli oldalegyeztetésén. Az augusztus 9-i eseményen Czövek János elnök és Bazsik István alelnök képviselte tagságunkat...

A szakszervezeti egyeztetés napirendjén az OKÉT munkavállalói oldalának belső ügyei, az OKÉT szociális partnereinek esetleges kormányzati támogatása, illetve az ehhez szükséges oldalszintü döntések előkészítése és meghozatala szerepelt.

Az oldal arról határozott, hogy a mandátumokat az alábbiak szerint osztja el: SZEF: 5, Liga Szakszervezetek: 3, ÉSZT: 2, Munkástanácsok: 1, MSZOSZ: 1.

A SZEF elnökének javaslatára a Hosz 2012. december 31-ig meghívottként, speciális státusszal lehet ott az OKÉT egyeztetéseken. Fenti dátum után szakszervezetünk csak valamely konföderáció tagjaként gyakorolhatja a kormányzati szintü érdekképviseletet.

A napirenden ugyan szerepelt, de nem született döntés a kormányzati támogatás elosztásáról.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.