2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fokozódó érdeklődés a missziós biztosítás iránt

Hosz  |  2012. 08. 19., 11:38

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a tagság kérésére a pénzügyi szolgáltatást végző partnerünkkel, a LETBROKE Kft.-vel közösen megkerestük a piacon azt a biztosítási terméket, mely a missziós szolgálat ideje alatt is egyénileg, öngondoskodás keretében köthető. A többszöri tájékoztatás után - augusztus 15-én - az Afganisztánba utazó állomány számára volt lehetőség, még a tényleges szolgálat megkezdése előtt biztosítást kötni, Tatán...

A helyszínen 12 katona választotta ezt az öngondoskodási formát és írta alá a Groupama Garancia Biztosító csoportos életbiztosítási szerződését - Kovács Tamás, a LETBROKE Kft. ügyvezető igazgatójának és Dr. Hajós Dezső szolgáltatási munkatárs szakmai segítsége mellett. A tatai alapszervezet részéről Hangel Rita segítette a munkát. A többi helyőrségekből a kiutazó kontingenshez csatlakozók közül további 3 fő email-ben kötötte meg az élet- és balesetbiztosítást.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.