2024. 02. 26. hétfő
Edina
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz tájékoztató a hetényegyházi állománygyűlésen

Hosz  |  2012. 09. 03., 12:44

Augusztus 31-én a hetényegyházi MH VEK Üzemanyag Ellátó Raktár Hosz tagjai számára egy aktuális tájékoztatót szerveztünk az érdekképviseleti munkáról, a tagsághoz kapcsolódó szolgáltatásokról, valamint az év hátralévő rendezvényeiről. A nagy változások közepette is az állandóság szigetét jelentő személyi állománnyal rendelkező raktár hivatásos és szerződéses állományának 98 %-a Hosz tag. A polgári alkalmazottak Hodosz-os szervezettsége is teljesnek mondható. A kisebb létszámú Hosz tagság helyett a bázis teljes állománya (70 fő) számára megtartott állománygyűlésen történő tájékoztató megtartása a paracsnoki teendőket ellátó, Vörös Zsolt őrnagy engedélyének volt köszönhető...

Jakubik András szárazföldi képviseleti titkár előadásában a munkáltatói oldallal folytatott tárgyalások eredményét, az új Hjt-vel kapcsolatos egyeztetések helyzetét, az EMC kártya bevezetésének tapasztalatait foglalta össze, míg Dr. Hajós Dezső szolgáltatási és tagszervező a szakszervezeti tagsági jogviszonyhoz kapcsolódó kedvezmények rendszerét és az év hátralévő rendezvényeit ismertette.

A kérdések között szerepelt a 9 Ft-os benzinköltség emelésének a lehetősége, valamint az EMC kártya elfogadó helyeinek bővíthetősége.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.