2024. 04. 24. szerda
György
: 394 Ft   : 368 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Honvédos olimpikonok és katona sportolók elismerési ünnepsége

Hosz  |  2012. 09. 12., 11:30

A Honvédelmi Minisztérium büszke arra, hogy Magyar Honvédség kötelékében, illetve támogatásával több, mint 40 válogatott sportoló készülhet nap, mint nap a versenyekre. Az olimpia évében különösen fontosnak tartjuk, hogy díjazzuk ezt a rendkívüli munkát, és biztosítsuk támogatásunkról sportolóinkat, akik nemcsak az országnak, de a Magyar Honvédségnek is örömöt és büszkeséget hoznak eredményeikkel - hangzott el a Stefánia Kulturális és Szabadidő Központ dísztermében, szeptember 11-én. Hende Csaba honvédelmi minisztere kitüntetéseket adott át azok számára, akik a BHSE vagy a Magyar Honvédség kötelékében a 2012-es olimpián vagy más idei világversenyen eredményesen szerepeltek...

A Honvéd évtizedek óta kiemelkedő helyezéseket ér el a különböző szintü hazai és nemzetközi versenyeken, olimpiákon, hadseregbajnokságokon. E sikerek is mutatják, hogy az élcsoportba tartozik az egyesületek rangsorában: a londoni olimpia eredményei alapján a BHSE lett a legsikeresebb egyesület.

Kitüntetettek:

„Hazáért” kitüntető címet kapott kajak-kenu sportágban: Kozák Danuta, Kovács Katalin, Szabó Gabriella, vívás sportágban: Szilágyi Áron, öttusa sportágban: Marosi Ádám szerz. főhadnagy.

A honvédelemért kitüntető címet kapta vízilabda sportágban: Hárai Balázs, Szívós Márton, sportlövészetben: Sidi Péter.

Emléktárgyat kapott a Honvéd sportegyesület ügyvezető elnöke, Molnár Imre, vívás sportágban: Imre Géza, Somfai Péter, Boczkó Gábor.

Emlékérmet kapott sportlövészet sportágban: Sike Renáta, Joó Éva, öttusa sportágban: Tóth Adrienn őrmester, Kállai Ákos, karate WKF sportágban: Kasza László zászlós, erőemelés, fekvenyomás sportágban: Petróczki Magdolna szakaszvezető, búvárkodás sportágban: Kókai Dániel honvédtiszt, ejtőernyőzés sportágban: Bánszki Tamás százados, Hirschler Gábor Csaba zászlós, Orsy László főtörzsőrmester, karate /kiokushinkai/ sportágban: Pető Krisztián törzsőrmester,

fekvenyomás sportágban: Csizmadia Dávid, honvédtiszt jelölt, taekwon-do sportágban: Lázár Bence honvédtiszt jelölt, íjászat sportágban: Bánszki Gábor Tamás őrnagy, Balogh László őrnagy, sportlövészet (edző), Herczegh Szabolcs, kajak-kenu (edző) Csipes Ferenc, vízilabda (edző) Vad Lajos, vívás (edző), Udvarhelyi Gábor, Dancsházy-Nagy Tamás, vívás sportágban: Knapek Edina, kajak-kenu sportágban Horváth Gábor, vízilabda sportágban: Novák Ferenc.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Májusi programajánlónkban sok repülős programot találhatnak Olvasóink, hiszen repülőnapok, családi napok, nyílt napok és egyéb rendezvények is várják a látogatókat!

  Háború Művészete magazin

Május első hetében rendezik meg a Maláj Királyi Haditengerészet napját, melyre már javában zajlik a felkészülés: a mai napi gyakorlás során, 2024. április 23-án, két forgószárnyas ütközött össze és zuhant le.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.