2024. 07. 27. szombat
Liliána, Olga
: 392 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Honvédos olimpikonok és katona sportolók elismerési ünnepsége

Hosz  |  2012. 09. 12., 11:30

A Honvédelmi Minisztérium büszke arra, hogy Magyar Honvédség kötelékében, illetve támogatásával több, mint 40 válogatott sportoló készülhet nap, mint nap a versenyekre. Az olimpia évében különösen fontosnak tartjuk, hogy díjazzuk ezt a rendkívüli munkát, és biztosítsuk támogatásunkról sportolóinkat, akik nemcsak az országnak, de a Magyar Honvédségnek is örömöt és büszkeséget hoznak eredményeikkel - hangzott el a Stefánia Kulturális és Szabadidő Központ dísztermében, szeptember 11-én. Hende Csaba honvédelmi minisztere kitüntetéseket adott át azok számára, akik a BHSE vagy a Magyar Honvédség kötelékében a 2012-es olimpián vagy más idei világversenyen eredményesen szerepeltek...

A Honvéd évtizedek óta kiemelkedő helyezéseket ér el a különböző szintü hazai és nemzetközi versenyeken, olimpiákon, hadseregbajnokságokon. E sikerek is mutatják, hogy az élcsoportba tartozik az egyesületek rangsorában: a londoni olimpia eredményei alapján a BHSE lett a legsikeresebb egyesület.

Kitüntetettek:

„Hazáért” kitüntető címet kapott kajak-kenu sportágban: Kozák Danuta, Kovács Katalin, Szabó Gabriella, vívás sportágban: Szilágyi Áron, öttusa sportágban: Marosi Ádám szerz. főhadnagy.

A honvédelemért kitüntető címet kapta vízilabda sportágban: Hárai Balázs, Szívós Márton, sportlövészetben: Sidi Péter.

Emléktárgyat kapott a Honvéd sportegyesület ügyvezető elnöke, Molnár Imre, vívás sportágban: Imre Géza, Somfai Péter, Boczkó Gábor.

Emlékérmet kapott sportlövészet sportágban: Sike Renáta, Joó Éva, öttusa sportágban: Tóth Adrienn őrmester, Kállai Ákos, karate WKF sportágban: Kasza László zászlós, erőemelés, fekvenyomás sportágban: Petróczki Magdolna szakaszvezető, búvárkodás sportágban: Kókai Dániel honvédtiszt, ejtőernyőzés sportágban: Bánszki Tamás százados, Hirschler Gábor Csaba zászlós, Orsy László főtörzsőrmester, karate /kiokushinkai/ sportágban: Pető Krisztián törzsőrmester,

fekvenyomás sportágban: Csizmadia Dávid, honvédtiszt jelölt, taekwon-do sportágban: Lázár Bence honvédtiszt jelölt, íjászat sportágban: Bánszki Gábor Tamás őrnagy, Balogh László őrnagy, sportlövészet (edző), Herczegh Szabolcs, kajak-kenu (edző) Csipes Ferenc, vízilabda (edző) Vad Lajos, vívás (edző), Udvarhelyi Gábor, Dancsházy-Nagy Tamás, vívás sportágban: Knapek Edina, kajak-kenu sportágban Horváth Gábor, vízilabda sportágban: Novák Ferenc.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 25., 13:35
A Magyar Közlöny 2024. évi 69. számában 2024. június 28-án kihirdetésre került a honvédek jogállásáról szóló 137/2024. (VI. 28.) Korm. rendelet (Hjkr.)
2024. 07. 26., 09:48
2024.07.23-án Bazsik István elnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő tartott tájékoztatót Tatán
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.

  JETfly Magazin

2024. július 22-én újabb mérföldkövet jelentő eseményt regisztrálhatott a Szlovák Légierő: megérkezett az első két F-16 Block 70 vadászbombázó északi szomszédunk Malacky-Kuchyňa Légibázisára.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.