2017. 12. 14. csütörtök
Szilárda
: 314 Ft   : 268 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Honvédos olimpikonok és katona sportolók elismerési ünnepsége

Hosz  |  2012. 09. 12., 11:30

A Honvédelmi Minisztérium büszke arra, hogy Magyar Honvédség kötelékében, illetve támogatásával több, mint 40 válogatott sportoló készülhet nap, mint nap a versenyekre. Az olimpia évében különösen fontosnak tartjuk, hogy díjazzuk ezt a rendkívüli munkát, és biztosítsuk támogatásunkról sportolóinkat, akik nemcsak az országnak, de a Magyar Honvédségnek is örömöt és büszkeséget hoznak eredményeikkel - hangzott el a Stefánia Kulturális és Szabadidő Központ dísztermében, szeptember 11-én. Hende Csaba honvédelmi minisztere kitüntetéseket adott át azok számára, akik a BHSE vagy a Magyar Honvédség kötelékében a 2012-es olimpián vagy más idei világversenyen eredményesen szerepeltek...

A Honvéd évtizedek óta kiemelkedő helyezéseket ér el a különböző szintü hazai és nemzetközi versenyeken, olimpiákon, hadseregbajnokságokon. E sikerek is mutatják, hogy az élcsoportba tartozik az egyesületek rangsorában: a londoni olimpia eredményei alapján a BHSE lett a legsikeresebb egyesület.

Kitüntetettek:

„Hazáért” kitüntető címet kapott kajak-kenu sportágban: Kozák Danuta, Kovács Katalin, Szabó Gabriella, vívás sportágban: Szilágyi Áron, öttusa sportágban: Marosi Ádám szerz. főhadnagy.

A honvédelemért kitüntető címet kapta vízilabda sportágban: Hárai Balázs, Szívós Márton, sportlövészetben: Sidi Péter.

Emléktárgyat kapott a Honvéd sportegyesület ügyvezető elnöke, Molnár Imre, vívás sportágban: Imre Géza, Somfai Péter, Boczkó Gábor.

Emlékérmet kapott sportlövészet sportágban: Sike Renáta, Joó Éva, öttusa sportágban: Tóth Adrienn őrmester, Kállai Ákos, karate WKF sportágban: Kasza László zászlós, erőemelés, fekvenyomás sportágban: Petróczki Magdolna szakaszvezető, búvárkodás sportágban: Kókai Dániel honvédtiszt, ejtőernyőzés sportágban: Bánszki Tamás százados, Hirschler Gábor Csaba zászlós, Orsy László főtörzsőrmester, karate /kiokushinkai/ sportágban: Pető Krisztián törzsőrmester,

fekvenyomás sportágban: Csizmadia Dávid, honvédtiszt jelölt, taekwon-do sportágban: Lázár Bence honvédtiszt jelölt, íjászat sportágban: Bánszki Gábor Tamás őrnagy, Balogh László őrnagy, sportlövészet (edző), Herczegh Szabolcs, kajak-kenu (edző) Csipes Ferenc, vízilabda (edző) Vad Lajos, vívás (edző), Udvarhelyi Gábor, Dancsházy-Nagy Tamás, vívás sportágban: Knapek Edina, kajak-kenu sportágban Horváth Gábor, vízilabda sportágban: Novák Ferenc.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2017. 12. 12., 13:58
A LIGA Szakszervezetek szolgáltatáscsomagja a HungaryCard Turizmus kártyával bővült. Közel 770 partner 1000 elfogadóhelyén érvényes kártyákat a LIGA Szakszervezetek tagjai (kártyától függően) 25-75 százalékos kedvezménnyel tudják megvásárolni.
2017. 12. 12., 14:07
A külföldön munkát vállalók ezentúl egyszerűbben vehetnék igénybe a társadalombiztosítási ellátásokat – legalábbis, ha elfogadják a Bizottság előterjesztését Európai Társadalombiztosítási Szám bevezetéséről.
2017. 12. 01., 11:55
2017. november 30-án a LIGA Tanács tisztújító ülését tartotta Budapesten. A tagszervezetek küldöttei szinte teljes egészében újjáválasztották a korábbi tisztségviselőket, így 99,1 százalékos szavazataránnyal Doszpolyné dr. Mészáros Melindát, a szervezet 2016 májusában megválasztott elnökét.
2017-12-04 13:22:51
Az MH 86. Szolnok Helikopterbázis alapkiképzésén résztvevő állomány részére a tartottak tájékoztatót a Honvédszakszervezet tisztségviselői 2017. november 27-én. Szendrei Zoltán alelnök és Mészáros Tibor alapszervezeti vezető tájékoztatta a jelenlévőket arról, hogy milyen előnyökkel jár részükre a szakszervezeti tagság.
2017-11-28 12:31:40
2017. november 21-én a HR Portál hosszabb interjút közölt a LIGA Szakszervezetek elnökével. A lap dr. Mészáros Melindát többek között a szakszervezetek terveiről, a munkaerő-piaci változásokról és a szakszervezetek-kormány tárgyalásokról kérdezte.
2017-11-28 12:28:20
Vasárnap kora délután a Vörösmarty téren és környékén szolgálatot teljesítő katonák arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi összeesik az utcán. Az MH Katonai Rendészeti Központ állományába tartozó Bagyura János törzszászlós és Dusnoki István szakaszvezető azonnal értesítette az adventi vásár egészségügyi biztosításáért felelős szakembereit.
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

Az Orosz Védelmi Minisztérium megbízásából ez év augusztusában az „Orosz Helikopterek” konzorcium belekezdett egy hosszú távú projektbe, mely a jövő nagysebességű harci helikopterét hivatott kifejleszteni.

  Háború Művészete magazin

Elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonásának megkezdését hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki villámlátogatásra érkezett Szíriába, a hmejmími orosz légitámaszpontra.