2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Közös tagság, közös érdek

Hosz  |  2012. 09. 13., 13:12

Szakszervezetünk és a ,,Honvéd\" Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár (HOMNYP) szeptember 13-án új együttműködési megállapodást kötött. Mindkét szervezet vezetője azt hangsúlyozta, hogy a közös tagságot a közös érdekek mentén kell érdemben képviselni. A megállapodást Czövek János elnök és Póda Jenő ügyvezető igazgató látta el kézjegyével. A ceremónián Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök, valamint Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező is részt vett...

Póda Jenő ügyvezető igazgató honlapunknak elmondta: a szándék és a lehetőség már korábban is létezett, így az új együttmüködési megállapodás megkötéséhez minden feltétel adott volt. Szeretnénk a közös tagság közös érdekeit minél hatékonyabban képviselni. Más-más aspektusból, de ugyanazt a kört szólítjuk meg, azért is, mert szeretnénk tagjaink érdekeit védve olyan szolgáltatásokat nyújtani, amelyekkel - az öngondoskodás keretein belül - anyagi előnyököt biztosíthatunk a katonáknak és családtagjaiknak.

Szeretnénk mindkét szervezet érdekeit hatékonyan képviselve, egymás jó hírét erősítve, valós információkat, megalapozott, kiegyensúlyozott hátteret nyújtani - tette hozzá Póda Jenő.

A megállapodás fontosságát Czövek János elnök is hangsúlyozta.

- Régi-új stratégiai partnerünk és a Honvédszakszervezet a jövőben is mindent megtesz azért, hogy a munkáltatói tagdíj-kegészítés mértéke 2%-ról 3, esetleg újra 4%-ra erősödjön - mondta a Hosz elnöke.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.