2024. 07. 16. kedd
Valter
: 391 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Közös tagság, közös érdek

Hosz  |  2012. 09. 13., 13:12

Szakszervezetünk és a ,,Honvéd\" Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár (HOMNYP) szeptember 13-án új együttműködési megállapodást kötött. Mindkét szervezet vezetője azt hangsúlyozta, hogy a közös tagságot a közös érdekek mentén kell érdemben képviselni. A megállapodást Czövek János elnök és Póda Jenő ügyvezető igazgató látta el kézjegyével. A ceremónián Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök, valamint Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező is részt vett...

Póda Jenő ügyvezető igazgató honlapunknak elmondta: a szándék és a lehetőség már korábban is létezett, így az új együttmüködési megállapodás megkötéséhez minden feltétel adott volt. Szeretnénk a közös tagság közös érdekeit minél hatékonyabban képviselni. Más-más aspektusból, de ugyanazt a kört szólítjuk meg, azért is, mert szeretnénk tagjaink érdekeit védve olyan szolgáltatásokat nyújtani, amelyekkel - az öngondoskodás keretein belül - anyagi előnyököt biztosíthatunk a katonáknak és családtagjaiknak.

Szeretnénk mindkét szervezet érdekeit hatékonyan képviselve, egymás jó hírét erősítve, valós információkat, megalapozott, kiegyensúlyozott hátteret nyújtani - tette hozzá Póda Jenő.

A megállapodás fontosságát Czövek János elnök is hangsúlyozta.

- Régi-új stratégiai partnerünk és a Honvédszakszervezet a jövőben is mindent megtesz azért, hogy a munkáltatói tagdíj-kegészítés mértéke 2%-ról 3, esetleg újra 4%-ra erősödjön - mondta a Hosz elnöke.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

„Az elmúlt napok során egy olyan versenynek lehettünk tanúi, ahol a világ legkiválóbb ejtőernyősei mérték össze felkészültségüket, technikai tudásukat, és elhozták ennek a különleges sportnak az izgalmát, szépségét nekünk” – búcsúzott Kajári Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a 46. Ejtőernyős Világbajnokság résztvevőitől a szolnoki RepTárban, július 12-én.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.