2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tisztségviselő-választás a Honvédkórház balatonfüredi bázisán

Hosz  |  2012. 09. 13., 16:06

Szeptember 13-án végrehajtott tisztségviselői választáson Nagy Jusztina törzsőrmestert választották a Balatonfüredi Honvédkórház csoportvezetőjének. A választáson levezető elnökként részt vett Németh Nándor területi kapcsolattartó, aki elismerését fejezte ki a megválasztott tisztségviselőnek, eredményes munkát kívánt a tagszervezői tevékenységhez és támogatásáról biztosította a résztvevő állományt...

A résztvevők tájékoztatót kaphattak a Hosz szolgáltatási rendszeréről, a tagságnak járó juttatásokról, a Honvédszakszervezet törekvéseiről, aktuális kérdésekről, folyamatban lévő rendezvényekről.

A személyes hangvételü beszélgetés során kiderült, hogy a csoport tagjai fontosnak tartják a Honvédszakszervezethez való kötődést, igénylik a közösséghez való tartozás intézményét.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.