2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tisztségviselő-választás a Honvédkórház balatonfüredi bázisán

Hosz  |  2012. 09. 13., 16:06

Szeptember 13-án végrehajtott tisztségviselői választáson Nagy Jusztina törzsőrmestert választották a Balatonfüredi Honvédkórház csoportvezetőjének. A választáson levezető elnökként részt vett Németh Nándor területi kapcsolattartó, aki elismerését fejezte ki a megválasztott tisztségviselőnek, eredményes munkát kívánt a tagszervezői tevékenységhez és támogatásáról biztosította a résztvevő állományt...

A résztvevők tájékoztatót kaphattak a Hosz szolgáltatási rendszeréről, a tagságnak járó juttatásokról, a Honvédszakszervezet törekvéseiről, aktuális kérdésekről, folyamatban lévő rendezvényekről.

A személyes hangvételü beszélgetés során kiderült, hogy a csoport tagjai fontosnak tartják a Honvédszakszervezethez való kötődést, igénylik a közösséghez való tartozás intézményét.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.