2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Október 7.: A Tisztes Munka Világnapja

Hosz  |  2012. 10. 08., 12:13

A Liga Szakszervezetek Ifjúsági Tagozata idén is látványos, figyelemfelkeltő köztéri akcióval emlékeztetett mindenkit, a Tisztes Munka Világnapján, hogy mindenkinek jár a munkalehetőség, a tisztes bér, a méltányos foglalkoztatási körülmények, szociális háló, és hogy a fiataloknak szükségük van oktatásra és képzésre.Az igazán jó hangulatú október 7-i figyelemfelkeltő akción - a mintegy félszáz aktivista között - ott volt alelnökünk, Bazsik István is...

A Tisztes Munka Világnapján, Budapesten, a Kálvin tér közelében, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár előtt gyültek össze mintegy ötvenen, ahol a fiatal munkavállalókat marionett bábuként rángatták egy állványról a munkáltatók, míg a politika a legkülönbözőbb intézkedésekkel - papírgalacsinba gyürve - szórta meg őket.

A LIGA Szakszervezetek nagy esernyőkkel védte meg őket, míg az aktivisták kiszabadították a bábukat a kötelékeikből.

Így védik ugyanis meg a kollektív tárgyalások, a szervezettség, a szakszervezeti közösség az egyes munkavállalókat az őket ért egyéni sérelmektől.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.