2024. 07. 14.
Örs, Stella
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Horgásztak a Radarosok

Hosz  |  2012. 10. 06., 09:17

Tizenkét saját és két vendégcsapat (Kup. LVIK) vett részt az MH 54. Veszprém Radarezred Veszprémi Hosz alapszervezetének horgászversenyén. A pápa-borsosgyőri strand horgásztavát a rendezők teljes egészében a rendelkezésünkre bocsájtották. A szabadidős esemény Justin János alapszervezeti vezető köszöntésével kezdődött, majd sorsolással folytatódott...

A két fordulós verseny horgászhelyeinek sorszámát a csapatvezetők csak a köszöntő pálinka elfogyasztása után, a pohár aljáról elolvasva ismerhették meg. A helyfoglalás, előkészítés és beetetés után reggel nyolc órakor kezdődött el a verseny. Talán az elmaradt hidegfrontnak, és az évszakhoz képest nagyon kellemes időjárásnak köszönhetően, nem nagyon szaggatták a zsinórokat a tóban található kapitális méretü halak.

A  verseny eredményességét is előre jelezte, hogy az első halat (egy keszeget) bőven kilenc óra után fogta az egyik versenyző. Aztán lassan, de biztosan megindultak a pontyok is.Leginkább a hazai pályát magukénak valló kupiak (11. Radarszázad) Hosz csapata volt eredményes, a délelőtt folyamán olyan előnyre tettek szert, amit  már a délutáni fordulóban sem lehetett behozni. Fél tizenkettőkor megérkezett a kupi laktanyában készült babgulyás, az elmaradhatatlan pogácsával, ebéd után pedig kezdődhetett a tó másik felére áthelyezett második forduló. Itt már mintha jobban tudták volna a halak, miért is érkezett ennyi horgász a tó partjára, egymás után sikerült partra terelni az egyre nagyobb pontyokat. A lefújás előtt néhány perccel sikerült megakasztani és megszákolni a verseny legnagyobb halát egy közel tíz kilós tükörpontyot.A verseny eredményének értékelése után az alapszervezet vezetője átadta a kupákat, okleveleket, különdíjakat. A jó hangulatú verseny végén  valamennyi résztvevő  egyetértett abban, hogy a horgászversenynek tavasszal folytatódnia kell, akkor talán kicsit nagyobb horgászsikerrel. Az eredmények:Csapat:1.       33,29 kg. Kup Carp Team (Lukács József, Fodor Márk) 11. RadarszázadKup2.       18.64 kg. Horváth Team ( Horváth Imre, Tán Attila) MH.54 VeszprémRadar Ezred Logisztikai Zászlóalj3.       13.52 kg. Senior Team (Paulik Károly, Balogh Tibor) MH.54. VeszprémRadar Ezred TörzsEgyéni: 1.       22.76 kg. Lukács József, 11. Radarszázad Kup2.        16 kg. Horváth Imre,  Veszprém Radar Ezred Törzs (családtag)3.       10.53 kg. Fodor Márk, 11. Radarszázad KupLegnagyobb nemes hal:  Horváth Imre,  Veszprém Radar Ezred Törzs (családtag)9,49 kg-os pontyLegsportszerübb csapat: Justin Team (Justin János, Bittmann Péter) zérókapás                                                                                             Balogh Tibor szervező                   

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.