2024. 02. 25.
Géza
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Horgásztak a Radarosok

Hosz  |  2012. 10. 06., 09:17

Tizenkét saját és két vendégcsapat (Kup. LVIK) vett részt az MH 54. Veszprém Radarezred Veszprémi Hosz alapszervezetének horgászversenyén. A pápa-borsosgyőri strand horgásztavát a rendezők teljes egészében a rendelkezésünkre bocsájtották. A szabadidős esemény Justin János alapszervezeti vezető köszöntésével kezdődött, majd sorsolással folytatódott...

A két fordulós verseny horgászhelyeinek sorszámát a csapatvezetők csak a köszöntő pálinka elfogyasztása után, a pohár aljáról elolvasva ismerhették meg. A helyfoglalás, előkészítés és beetetés után reggel nyolc órakor kezdődött el a verseny. Talán az elmaradt hidegfrontnak, és az évszakhoz képest nagyon kellemes időjárásnak köszönhetően, nem nagyon szaggatták a zsinórokat a tóban található kapitális méretü halak.

A  verseny eredményességét is előre jelezte, hogy az első halat (egy keszeget) bőven kilenc óra után fogta az egyik versenyző. Aztán lassan, de biztosan megindultak a pontyok is.Leginkább a hazai pályát magukénak valló kupiak (11. Radarszázad) Hosz csapata volt eredményes, a délelőtt folyamán olyan előnyre tettek szert, amit  már a délutáni fordulóban sem lehetett behozni. Fél tizenkettőkor megérkezett a kupi laktanyában készült babgulyás, az elmaradhatatlan pogácsával, ebéd után pedig kezdődhetett a tó másik felére áthelyezett második forduló. Itt már mintha jobban tudták volna a halak, miért is érkezett ennyi horgász a tó partjára, egymás után sikerült partra terelni az egyre nagyobb pontyokat. A lefújás előtt néhány perccel sikerült megakasztani és megszákolni a verseny legnagyobb halát egy közel tíz kilós tükörpontyot.A verseny eredményének értékelése után az alapszervezet vezetője átadta a kupákat, okleveleket, különdíjakat. A jó hangulatú verseny végén  valamennyi résztvevő  egyetértett abban, hogy a horgászversenynek tavasszal folytatódnia kell, akkor talán kicsit nagyobb horgászsikerrel. Az eredmények:Csapat:1.       33,29 kg. Kup Carp Team (Lukács József, Fodor Márk) 11. RadarszázadKup2.       18.64 kg. Horváth Team ( Horváth Imre, Tán Attila) MH.54 VeszprémRadar Ezred Logisztikai Zászlóalj3.       13.52 kg. Senior Team (Paulik Károly, Balogh Tibor) MH.54. VeszprémRadar Ezred TörzsEgyéni: 1.       22.76 kg. Lukács József, 11. Radarszázad Kup2.        16 kg. Horváth Imre,  Veszprém Radar Ezred Törzs (családtag)3.       10.53 kg. Fodor Márk, 11. Radarszázad KupLegnagyobb nemes hal:  Horváth Imre,  Veszprém Radar Ezred Törzs (családtag)9,49 kg-os pontyLegsportszerübb csapat: Justin Team (Justin János, Bittmann Péter) zérókapás                                                                                             Balogh Tibor szervező                   

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.