2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fókuszban a szolgálati járandóság - Megérkezett az ONYF-től a válasz!

Hosz  |  2012. 10. 08., 11:34

Alapítványunkat már több alkalommal megkeresték olyan volt szolgálati nyugdíjasok, akiknek a szolgálati nyugdíját a korhatár előtti öregségi nyugdíjak megszüntetéséről, a korhatár előtti ellátásról és a szolgálati járandóságról szóló 2011. évi CLXVII. törvény (T.) 5. §-ának (1) bekezdése alapján 2012.01.01.-től – a 2012. januári nyugdíjemelés mértékével növelt összegben – szolgálati járandóságként folyósítják. Többségük szolgálati járandóságát a T. 5. §-a (2) bekezdésének megfelelően a személyi jövedelemadó mértékével csökkentették. Az alábbi linkre kattintva a Katonákért Alapítvány kuratóriumi elnöke által, az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság számára írt levelet, majd az arra érkezett választ is elolvashatják. http://katonakert.hu/pertarsasag//pertarsasagi-hirek/188-a-kuratorium-elnoekenek-levele-az-onyf-hez http://katonakert.hu/pertarsasag/images/stories/cikkbe/nyufi_valasz.pdf

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.