2024. 04. 19. péntek
Emma
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Őszi lakásvásárlási akció és missziós biztosítás

Hosz  |  2012. 10. 10., 10:40

Szakszervezetünk partnercégének legújabb szolgáltatásairól, így az őszi lakásvásárlási akcióról és a missziós biztosításról Kovács Tamás, a Letbroke Kft. ügyvezetője tájékoztatja tagjainkat...

Milyen banki akción keresztül tudja segíteni a Letbroke Kft  a HOSZ tagjait a lakáshoz jutáshoz?

Visszatértek a kedvezmények az őszi hónapokra, azok részére, akik és az elkövetkező hónapokra időzítették a lakásfelújítást és a költözést.

 

Kiemelt bankpartnerünk ügyfeleink részére a lakás- és jelzáloghitelek, valamint lakáslízing termékek esetén a díjelengedési akciót jelentett be 2012. október 31-ig. Az akcióban a bank forint alapú lakás- és jelzálog típusú hitelei, valamint az lakáslízing termékei forint és euro alapon részt vesznek. Az akció keretében az ügyfelek az alábbi induló díjkedvezményekben részesülhetnek:

 

1. Hitelbiztosítéki érték megállapítási díjat szerződéskötéskor utólagosan visszatérítik (egy ingatlan fedezet esetén)

2. Folyósítási jutalékot/lakáslízing esetén a szerződéskötési díjat nem kell megfizetni.

3. A közjegyzői okirat díját a bank fizeti meg

 

Ezek a kedvezmények 5-10MillióFt hitel esetén elérhetik a 80.000 - 230.000 Ft-ot.

 

 Milyen speciális biztosítást tudnak biztosítani a misszióba utazó katonák részére?

 

A HOSZ és a Letbroke Kft. mint stratégiai partnerek már 2012 év eleje óta dolgoztak azon, hogy a misszióba utazó HOSZ tag katonák számára megfelelő életbiztosítást teremtsék elő a misszió időszakára. Ennek eredményeképpen megszületett a megoldás, ami egy olyan komplex életbiztosítást jelent.

A HOSZ stratégiai partnere, a Letbroke Kft. felkutatta a megfelelő biztosítási módozatot és csoportos életbiztosítási keretszerződést kötött a Groupama Garancia Biztosító Zrt.-vel.

Misszióba utazó katonák élet és balesetbiztosítása az öngondoskodás jegyében a következőket hordozza magában: a Letbroke Kft. által megkötött csoportos életbiztosításhoz minden katona egyénileg csatlakozhat az ún. „biztosítotti nyilatkozat” kitöltésével és a misszió idejére kalkulált biztosítási díj (Afganisztán: 5.256.- Ft/hó, egyéb országba utazás esetén: 3.538.- Ft/hó) megfizetésével. A biztosítás békefenntartói feladatok ellátása esetén fedezetet nyújt az alábbiakra:

•          természetes halál esetén:                                    3.000.000,- Ft

•          baleseti halál esetén:                                           5.000.000,- Ft

•          100%-os egészségkárosodás esetén:             10.000.000,- Ft

(A fenti információk tájékoztató jellegüek, nem minősül ajánlattételnek.)

A speciálisan a misszióba utazó katonák részére kidolgozott konstrukció minden releváns békefenntartói tevékenységhez fedezetet biztosít.

 

Milyen további szolgáltatások érhetőek le a Letbroke Kft. partnerein keresztül?

A Letbroke Kft. ügyvezető igazgatója, Kovács Tamás a következőkre hívta fel a figyelmet: a www.letbroke.hu weboldal meglátogatása azért hasznos a szakszervezeti tagok számára, mert itt amellett, hogy minden lényeges pénzügyi termékről tájékozódhat az érdeklődő, kiszámítható például a legnagyobb érdeklődésre számot tartó lakáslízing esetében a lízingdíj, egy hitel törlesztő részlete, illetve on-line egyszerüen megköthető a vagyon, kötelező, vagy casco biztosítás is. A Kft. egyébként folyamatosan fejleszti on-line elérhető szolgáltatásait és a weboldala tartalmát.

 

 

Elérhetőségeink:

telefon: 06 1 445 1 446 / Kovács Tamás ügyvezető

e-mail: info@letbroke.hu

web: www.letbroke.hu

személyesen telefonos egyeztetés alapján az ország különböző pontjain elérhetőek mobil regionális képviselőink, akik laptoppal internetes elérésen keresztül tudnak akár azonnal ajánlatokat is kalkulálni.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.