2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ötödik helyen

Hosz  |  2012. 10. 29., 17:55

A Ludovika Zászlóalj csapata biztosította a helyszínt a már a hagyományos V.I.P. kispályás focitorna budapesti állomásán. Az október 26-i sporteseményen a Budapesti Helyőrség Dandár (BHD)csapata diadalmaskodott, a Honvédszakszervezet labdarúgói (képünkön) egy győzelemmel és kettő vereséggel az ötödik helyet szerezték meg...

Két csoportban zajlottak a küzdelmek. Az egyikben a Budapesti Helyőrség Dandár (BHD), a Hosz és a KNBSZ, míg a másikban a Ludovika Zászlóalj, az MH ÖHP és a Tábornokok csapata rúgta a bőrt.

A BHD 3-1-re győzte le csapatunkat a torna első fordulójában, majd a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat (KNBSZ) volt az ellenfél. Hiába vezettünk az elején, a mérkőzést ezúttal 2-1-re elveszítettük.

A szervezésről Molnár Zsolt ezredes (Ludovika Zászlóalj) elmondta: Nagy örömmel vállaltuk a házigazda szerepét. Igyekeztünk minden logisztikai kívánalomnak megfelelni. A mostani bajnokság érdekessége, hogy - a kitünő időjárásnak hála - nem teremben, hanem szabadban, füves pályán bonyolítottuk le az 5+1 fős csapatokkal megrendezett 2X12 perces meccseket.

Molnár ezredes azt is kijelentette, hogy szeretnék megvédeni az elmúlt bajnokságban megszerezett első helyüket, bár - mint mondta - most a BHD erősebbnek látszik.

A V.I.P. tornát ez alkalommal - igazolva a papírformát - a BHD csapata nyerte, miután a döntőben az MH ÖHP-t is legyőzték. A mieink az ötödik helyet szerezték meg, a helyosztón ugyanis 1-0-ra győzték le a ,,Tábornokok csapatát". Gólunkat Szaulik György szerezte. A győztesek és helyezettek, valamint a különdíjasok oklevelet és kupákat vehettek át Domján László vezérőrnagytól, az MH ÖHP parancsnokától.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.