2023. 06. 07. szerda
Róbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ötödik helyen

Hosz  |  2012. 10. 29., 17:55

A Ludovika Zászlóalj csapata biztosította a helyszínt a már a hagyományos V.I.P. kispályás focitorna budapesti állomásán. Az október 26-i sporteseményen a Budapesti Helyőrség Dandár (BHD)csapata diadalmaskodott, a Honvédszakszervezet labdarúgói (képünkön) egy győzelemmel és kettő vereséggel az ötödik helyet szerezték meg...

Két csoportban zajlottak a küzdelmek. Az egyikben a Budapesti Helyőrség Dandár (BHD), a Hosz és a KNBSZ, míg a másikban a Ludovika Zászlóalj, az MH ÖHP és a Tábornokok csapata rúgta a bőrt.

A BHD 3-1-re győzte le csapatunkat a torna első fordulójában, majd a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat (KNBSZ) volt az ellenfél. Hiába vezettünk az elején, a mérkőzést ezúttal 2-1-re elveszítettük.

A szervezésről Molnár Zsolt ezredes (Ludovika Zászlóalj) elmondta: Nagy örömmel vállaltuk a házigazda szerepét. Igyekeztünk minden logisztikai kívánalomnak megfelelni. A mostani bajnokság érdekessége, hogy - a kitünő időjárásnak hála - nem teremben, hanem szabadban, füves pályán bonyolítottuk le az 5+1 fős csapatokkal megrendezett 2X12 perces meccseket.

Molnár ezredes azt is kijelentette, hogy szeretnék megvédeni az elmúlt bajnokságban megszerezett első helyüket, bár - mint mondta - most a BHD erősebbnek látszik.

A V.I.P. tornát ez alkalommal - igazolva a papírformát - a BHD csapata nyerte, miután a döntőben az MH ÖHP-t is legyőzték. A mieink az ötödik helyet szerezték meg, a helyosztón ugyanis 1-0-ra győzték le a ,,Tábornokok csapatát". Gólunkat Szaulik György szerezte. A győztesek és helyezettek, valamint a különdíjasok oklevelet és kupákat vehettek át Domján László vezérőrnagytól, az MH ÖHP parancsnokától.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Az utazás mindig élményekkel teli kaland, amikor végre kiszakadhatunk a mindennapok rutinjából és átadhatjuk magunkat a felfedezés örömének. A Budapest Airport számára épp ezért fontos, hogy a repülőtéri folyamatok mindenki számára stresszmentesek legyenek.

  Háború Művészete magazin

Hajnik László, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős helyettes államtitkára Kanadába látogatott, hogy egyeztessen többek között partnerével, Peter Hammerschmidt-tel, a kanadai Nemzetvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős államtitkárával.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.