2024. 02. 29. csütörtök
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ötödik helyen

Hosz  |  2012. 10. 29., 17:55

A Ludovika Zászlóalj csapata biztosította a helyszínt a már a hagyományos V.I.P. kispályás focitorna budapesti állomásán. Az október 26-i sporteseményen a Budapesti Helyőrség Dandár (BHD)csapata diadalmaskodott, a Honvédszakszervezet labdarúgói (képünkön) egy győzelemmel és kettő vereséggel az ötödik helyet szerezték meg...

Két csoportban zajlottak a küzdelmek. Az egyikben a Budapesti Helyőrség Dandár (BHD), a Hosz és a KNBSZ, míg a másikban a Ludovika Zászlóalj, az MH ÖHP és a Tábornokok csapata rúgta a bőrt.

A BHD 3-1-re győzte le csapatunkat a torna első fordulójában, majd a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat (KNBSZ) volt az ellenfél. Hiába vezettünk az elején, a mérkőzést ezúttal 2-1-re elveszítettük.

A szervezésről Molnár Zsolt ezredes (Ludovika Zászlóalj) elmondta: Nagy örömmel vállaltuk a házigazda szerepét. Igyekeztünk minden logisztikai kívánalomnak megfelelni. A mostani bajnokság érdekessége, hogy - a kitünő időjárásnak hála - nem teremben, hanem szabadban, füves pályán bonyolítottuk le az 5+1 fős csapatokkal megrendezett 2X12 perces meccseket.

Molnár ezredes azt is kijelentette, hogy szeretnék megvédeni az elmúlt bajnokságban megszerezett első helyüket, bár - mint mondta - most a BHD erősebbnek látszik.

A V.I.P. tornát ez alkalommal - igazolva a papírformát - a BHD csapata nyerte, miután a döntőben az MH ÖHP-t is legyőzték. A mieink az ötödik helyet szerezték meg, a helyosztón ugyanis 1-0-ra győzték le a ,,Tábornokok csapatát". Gólunkat Szaulik György szerezte. A győztesek és helyezettek, valamint a különdíjasok oklevelet és kupákat vehettek át Domján László vezérőrnagytól, az MH ÖHP parancsnokától.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.