2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktualitásokról tárgyaltak a nyugállományúak

Hosz  |  2012. 11. 12., 12:34

A Hosz Nyugállományú Tagozat elnöksége november 9-én elnökségi ülést tartott. Napirenden szerepelt az elnökségi tagok tájékoztatása az előző elnökségi ülés óta eltelt időszak eseményeiről, a Hosz kongresszusának előkészítéséről és a Tagozat ez évi költségvetéséről. Az elnökség állást foglalt a Hosz EB tagjainak, ügyvivőinek és az Etikai Bizottság elnökének, tagjainak javasolt személyek vonatkozásában. Megtárgyalásra került a Liga Szakszervezetekhez történő csatlakozás esetére, a Liga Nyugdíjas Tagozatának munkájában való részvétel kérdése is. Az elnökség a beérkezett tagfelvételi kérelmeket is megvitatta, és tagként felvette Bagi Lászlót, Garda Árpád Endrét, Kovács Ferencet és Solymosi Sándort.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.