2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktualitásokról tárgyaltak a nyugállományúak

Hosz  |  2012. 11. 12., 12:34

A Hosz Nyugállományú Tagozat elnöksége november 9-én elnökségi ülést tartott. Napirenden szerepelt az elnökségi tagok tájékoztatása az előző elnökségi ülés óta eltelt időszak eseményeiről, a Hosz kongresszusának előkészítéséről és a Tagozat ez évi költségvetéséről. Az elnökség állást foglalt a Hosz EB tagjainak, ügyvivőinek és az Etikai Bizottság elnökének, tagjainak javasolt személyek vonatkozásában. Megtárgyalásra került a Liga Szakszervezetekhez történő csatlakozás esetére, a Liga Nyugdíjas Tagozatának munkájában való részvétel kérdése is. Az elnökség a beérkezett tagfelvételi kérelmeket is megvitatta, és tagként felvette Bagi Lászlót, Garda Árpád Endrét, Kovács Ferencet és Solymosi Sándort.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.