2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sikeres tájékoztató az étkezde előtt

Hosz  |  2012. 12. 03., 10:19

Kihelyezett tájékoztatót tartottunk - december 3-án - a HM II. objektumban működő katonai szervezeteknél szolgáló hivatásos és szerződéses állományú Hosz tagság számára. Az étkezde bejárata előtt Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök, Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő, valamint Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező válaszolt a mintegy negyven érdeklődő ügyes-bajos kérdéseire...

Nagyon jó helyet választott szakszervezetünk a rögtönzött tájékoztató számára. Az étkezde előtt ugyanis sokan álltak meg és - nem sajnálva idejüket - érdeklődtek a Hosz és a HM között zajló bértárgyalások fejleményeiről, az esetleges év végi kifizetésről, a szakszervezetünk által szervezett kedvezményes árú karácsonyi - tartós élelmiszer - vásárról, a Hosz által kezdeményezett peres ügyekről, valamint a meghirdetett nyelvtanfolyamok szervezési részleteiről is.

Ez utóbbi egyébként a tagtoborzás szempontjából is pozitív lehet, hiszen a helyszínen többen is jelezték, hogy vissza- illetve belépnek szakszervezetünkbe. 

Az eseményen nemcsak aktív állományú katonák, hanem szolgálati nyugdíjasok és szolgálati járandóságban részesülő kollégák is részt vettek.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.