2024. 05. 29. szerda
Magdolna
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sikeres tájékoztató az étkezde előtt

Hosz  |  2012. 12. 03., 10:19

Kihelyezett tájékoztatót tartottunk - december 3-án - a HM II. objektumban működő katonai szervezeteknél szolgáló hivatásos és szerződéses állományú Hosz tagság számára. Az étkezde bejárata előtt Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök, Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő, valamint Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező válaszolt a mintegy negyven érdeklődő ügyes-bajos kérdéseire...

Nagyon jó helyet választott szakszervezetünk a rögtönzött tájékoztató számára. Az étkezde előtt ugyanis sokan álltak meg és - nem sajnálva idejüket - érdeklődtek a Hosz és a HM között zajló bértárgyalások fejleményeiről, az esetleges év végi kifizetésről, a szakszervezetünk által szervezett kedvezményes árú karácsonyi - tartós élelmiszer - vásárról, a Hosz által kezdeményezett peres ügyekről, valamint a meghirdetett nyelvtanfolyamok szervezési részleteiről is.

Ez utóbbi egyébként a tagtoborzás szempontjából is pozitív lehet, hiszen a helyszínen többen is jelezték, hogy vissza- illetve belépnek szakszervezetünkbe. 

Az eseményen nemcsak aktív állományú katonák, hanem szolgálati nyugdíjasok és szolgálati járandóságban részesülő kollégák is részt vettek.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A hadműveleti képességek fenntartása, továbbfejlesztése érdekében a Magyar Légierő számára kiemelt jelentőségű NATO egységbe integrálva, nagy kötelékben gyakorlatozni. Rövid beszámoló az idei Lion Effort gyakorlatról.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.