2024. 02. 26. hétfő
Edina
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sikeres tájékoztató az étkezde előtt

Hosz  |  2012. 12. 03., 10:19

Kihelyezett tájékoztatót tartottunk - december 3-án - a HM II. objektumban működő katonai szervezeteknél szolgáló hivatásos és szerződéses állományú Hosz tagság számára. Az étkezde bejárata előtt Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök, Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő, valamint Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező válaszolt a mintegy negyven érdeklődő ügyes-bajos kérdéseire...

Nagyon jó helyet választott szakszervezetünk a rögtönzött tájékoztató számára. Az étkezde előtt ugyanis sokan álltak meg és - nem sajnálva idejüket - érdeklődtek a Hosz és a HM között zajló bértárgyalások fejleményeiről, az esetleges év végi kifizetésről, a szakszervezetünk által szervezett kedvezményes árú karácsonyi - tartós élelmiszer - vásárról, a Hosz által kezdeményezett peres ügyekről, valamint a meghirdetett nyelvtanfolyamok szervezési részleteiről is.

Ez utóbbi egyébként a tagtoborzás szempontjából is pozitív lehet, hiszen a helyszínen többen is jelezték, hogy vissza- illetve belépnek szakszervezetünkbe. 

Az eseményen nemcsak aktív állományú katonák, hanem szolgálati nyugdíjasok és szolgálati járandóságban részesülő kollégák is részt vettek.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.