2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Karácsony előtt: Óriási siker a tészta- és kolbászvásárlási akció!

Hosz  |  2012. 12. 03., 11:28

Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a kedvezményes gyermelyi tésztavásárhoz november elején csatlakozott a Honvédszakszervezet tatai alapszervezete. Ezt követően hírdette meg a Hosz központi iroda valamennyi alapszervezet és önálló csoport számára. Az akció keretében a Hosz tagság összesen 6 tonna (!!!) tésztát vásárolt 3 millió Ft (!!!) értékben. Miután más tartós élelmiszeripari termék esetében is kérte a tagság az árkedvezményt, a Gyulai Húskombinát is kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosított a Hosz tagság számára. Kérjük az alapszervezeti vezetőket, hogy megfelelő érdeklődés esetén szervezzék az akció lebonyolítását, hogy a tagság karácsony előtt hozzá tudjon jutni az ajánlatban szereplő kedvezményes árú termékekhez. A vásár lebonyolítását tartalmazó információkat a kapcsolódó anyagokban találhatók meg. Az akció december 21-ig tart!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.