2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Mikulás Ünnepség Székesfehérváron

Hosz  |  2012. 12. 05., 06:46

A Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság humán szolgálatának szervezésében, a Honvédszakszervezet helyi alapszervezeteinek támogatásával, december 4-én Mikulás Ünnepség került megtartásra Székesfehérvárott, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság rendezvénytermében...

A délutáni programon gyerekek és segítőik kézmüves foglalkozáson vehettek részt, ahol a szorgos kezeknek köszönhetően az ünnepek hangulatát felidéző ezer féle emléktárgy, karácsonyfadísz elkészítésére került sor.

A közös tevékenység generációkat szólított a munkaasztalokhoz, ahol a nagymama szakszerü tanácsaira, az anyuka odafigyelésére és az unoka ügyes kezére is szükség volt az alkotások elkészítéséhez.

Szívos István mk. ezredes, az MH ÖHP személyzeti főnöke megnyitóját követően, Czövek János szakszervezetünk elnöke köszöntötte a katonacsaládokat, aki beszédében kiemelte a Mikulás Ünnepség fontosságát, amely a hagyományok megőrzése mellett, lehetőséget ad a családok segítésére, az ünnepekre való lelki ráhangolódásra, a közösségi szellem erősítésére, a szervezethez való kötödés elősegítésére. Beszédének végén a Honvédszakszervezet tagsága nevében jókívánságait fejezte ki a közelgő ünnepekre.

A program folytatásaként, a Szabadszínház előadásában, a Téli mese címü mesejáték tette még emlékezetesebbé a délutánt, amelynek végén megérkezett a várva várt Mikulás.

A rendezvényen részt vevő mintegy 120 gyermek a Mikulás köré gyülve, - van aki türelmesen, van aki türelmetlenül, - de kivárta a sorát, hogy énekével, szavalatának előadásával átvehesse megérdemelt ajándékát.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.