2024. 05. 26.
Evelin, Fülöp
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Mikulás Ünnepség Székesfehérváron

Hosz  |  2012. 12. 05., 06:46

A Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság humán szolgálatának szervezésében, a Honvédszakszervezet helyi alapszervezeteinek támogatásával, december 4-én Mikulás Ünnepség került megtartásra Székesfehérvárott, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság rendezvénytermében...

A délutáni programon gyerekek és segítőik kézmüves foglalkozáson vehettek részt, ahol a szorgos kezeknek köszönhetően az ünnepek hangulatát felidéző ezer féle emléktárgy, karácsonyfadísz elkészítésére került sor.

A közös tevékenység generációkat szólított a munkaasztalokhoz, ahol a nagymama szakszerü tanácsaira, az anyuka odafigyelésére és az unoka ügyes kezére is szükség volt az alkotások elkészítéséhez.

Szívos István mk. ezredes, az MH ÖHP személyzeti főnöke megnyitóját követően, Czövek János szakszervezetünk elnöke köszöntötte a katonacsaládokat, aki beszédében kiemelte a Mikulás Ünnepség fontosságát, amely a hagyományok megőrzése mellett, lehetőséget ad a családok segítésére, az ünnepekre való lelki ráhangolódásra, a közösségi szellem erősítésére, a szervezethez való kötödés elősegítésére. Beszédének végén a Honvédszakszervezet tagsága nevében jókívánságait fejezte ki a közelgő ünnepekre.

A program folytatásaként, a Szabadszínház előadásában, a Téli mese címü mesejáték tette még emlékezetesebbé a délutánt, amelynek végén megérkezett a várva várt Mikulás.

A rendezvényen részt vevő mintegy 120 gyermek a Mikulás köré gyülve, - van aki türelmesen, van aki türelmetlenül, - de kivárta a sorát, hogy énekével, szavalatának előadásával átvehesse megérdemelt ajándékát.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.