2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Mikulás Ünnepség Székesfehérváron

Hosz  |  2012. 12. 05., 06:46

A Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság humán szolgálatának szervezésében, a Honvédszakszervezet helyi alapszervezeteinek támogatásával, december 4-én Mikulás Ünnepség került megtartásra Székesfehérvárott, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság rendezvénytermében...

A délutáni programon gyerekek és segítőik kézmüves foglalkozáson vehettek részt, ahol a szorgos kezeknek köszönhetően az ünnepek hangulatát felidéző ezer féle emléktárgy, karácsonyfadísz elkészítésére került sor.

A közös tevékenység generációkat szólított a munkaasztalokhoz, ahol a nagymama szakszerü tanácsaira, az anyuka odafigyelésére és az unoka ügyes kezére is szükség volt az alkotások elkészítéséhez.

Szívos István mk. ezredes, az MH ÖHP személyzeti főnöke megnyitóját követően, Czövek János szakszervezetünk elnöke köszöntötte a katonacsaládokat, aki beszédében kiemelte a Mikulás Ünnepség fontosságát, amely a hagyományok megőrzése mellett, lehetőséget ad a családok segítésére, az ünnepekre való lelki ráhangolódásra, a közösségi szellem erősítésére, a szervezethez való kötödés elősegítésére. Beszédének végén a Honvédszakszervezet tagsága nevében jókívánságait fejezte ki a közelgő ünnepekre.

A program folytatásaként, a Szabadszínház előadásában, a Téli mese címü mesejáték tette még emlékezetesebbé a délutánt, amelynek végén megérkezett a várva várt Mikulás.

A rendezvényen részt vevő mintegy 120 gyermek a Mikulás köré gyülve, - van aki türelmesen, van aki türelmetlenül, - de kivárta a sorát, hogy énekével, szavalatának előadásával átvehesse megérdemelt ajándékát.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.