2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Köszönjük, Bandi!

Hosz  |  2012. 12. 06., 10:47

Ismeretes, hogy a Honvédszakszervezet alapszabályának változása miatt a titkári tisztség megszűnt. Ennek apropóján, a Balatonkenesén megtartott továbbképzésen a szárazföldi képviselet megjelent tisztségviselői egy bensőséges ünnepség keretében köszönték meg Jakubik András leköszönő képviseleti titkár kiváló, sok esetben az alapfeladatain túlnyúló munkáját...

„ Az egyik szemem sír, a másik nevet. Sír, mert a képviselet elveszíti egyik bástyáját, nevet, mert András immár kelet-magyarországi érdekvédelmi ügyvivőként biztos kézben tartja a keleti országrészben lévő szervezeteket”- mondta Bálint Ákos képviseletvezető. A meglepődött, s talán egy kicsit meghatódott András, miután megköszönte a képviselethez tartozóknak az emléktárgyakat, arról biztosította a képviselet tisztségviselőit, hogy természetesen továbbra is rendelkezésre áll mindenki számára.     

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

2018 után újra hazánk ad otthont a Nemzetközi Katonai Sporttanács által szervezett 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokságnak – jelentette be dr. Bali Tamás ezredes, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnoka a Szolnok-Szandaszőlős Sportrepülőtéren tartott sajtótájékoztatón, május 24-én, pénteken.

  Háború Művészete magazin

Megvan a következő magyar űrhajós! Kapu Tibor lehet az a magyar, aki a világűrbe mehet - jelentette be közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. A Magyar Honvédség nagy szerepet vállalt az űrhajósok felkészítésében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.