2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Adventi jótékonysági műsor Székesfehérváron

Hosz  |  2012. 12. 11., 11:14

A Magyar Honvédség, a helyőrségben szolgáló rendvédelmi szervek, valamint a honvédelem ügyét támogató civil szervezetek mellett, a Honvédszakszervezet képviselőit köszöntötte december 6-án Székesfehérváron, a Művészetek Házában Vargha Tamás, a  Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára...

Az ünnep közeledtével az államtitkár emlékeztette a jelenlévőket a lelki ráhangolódás fontosságára, az év azon időszakában, amikor az emberek várják a sötét nappalok rövidülését, a fehérbe öltöző természet idilljét, az otthon melegét. Kiemelte, hogy Ádvent időszakában egyszerre más dolgok lesznek fontosak, más ízekre vágyunk, ünnepi fényekre, bensőséges beszélgetésekre a családi szeretet összetartó erejére.

A jótékonysági eseményt követően a jelenlévőket állófogadáson látták vendégül, amely lehetőséget teremtett a meghitt, közösségi találkozásoknak.
Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.