2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ez vár 2013-ban az önkéntes műveleti tartalékosokra

Hosz  |  2013. 01. 15., 11:48

A Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság megtervezte a hozzá szakbeosztásra szerződéssel rendelkező önkéntes műveleti tartalékosok 2013. évi felkészítési célú és a szakbeosztásban letöltendő tényleges szolgálatát. A behívások és tényleges szolgálatok teljesítésének honlapon történő névszerinti megjelenítése adatvédelmi okokból nem lehetséges. A tervezetben szereplő behívásról és szolgálatról személyes megkeresésben minden önkéntes műveleti tartalékost külön tájékoztat az MH HKNYP. Az MH HKNYP szervezeti elemeknél beosztásban lévő önkéntes műveleti tartalékos (ÖMT) állomány 2013. évre tervezett felkészítés célú behívásáról, a tényleges szolgálati igénybevételről a http://www.hadkiegeszites.hu/?page=onkentestartalekos%2Ftajekoztato2013 linkre kattintva olvashat bővebb információkat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.