2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Érdemi előrelépés nélkül

Hosz  |  2013. 02. 08., 16:25

A 2013. évi bérmegállapodással kapcsolatos szakmai egyeztetések február 8-án tovább folytatódtak. A honvédelmi tárca képviselői és a szakszervezetek vezetői közötti találkozón érdemi elmozdulás sajnos ezúttal sem történt. A HM KPH illetékesei a szakmai előkészítő munka végéhez értek, ám a tárca érdemi javaslatának megtételére a honvédelmi miniszter későbbi döntése alapján kerülhet csak sor. Delegációnkat Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök alkották. A szakmai egyeztetések következő fordulója akkor lesz, ha a tárca már érdemi bérajánlattal áll elő.   

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.