2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megkezdte idei munkáját az Ellenőrző Bizottság

Hosz  |  2013. 01. 23., 14:44

Katócs Zsolt bizottsági elnök vezetésével megkezdte 2013-as tevékenységét szakszervezetünk ellenőrző bizottsága (EB). Az EB elnöke arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a január 23-i ülésen elfogadták a bizottság éves ellenőrzési és elfoglaltsági tervét, valamint az EB 2013. évi pénzfelhasználási tervét is...

Katócs Zsolt azt is elmondta érdeklődésünkre, hogy a bizottság megvizsgálta dr. Ujfaludi Zoltán beadványát, melyre már levélben reagáltak is.

Az ülésen Czövek János Hosz elnök is részt vett, aki az aktuális szakszervezet-politikai ügyekről és a perek állásáról is tájékoztatta a bizottság tagjait.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.