2024. 05. 21. kedd
Konstantin
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Határidő: május 20. - Ajánlja fel Ön is az szja 1%-át a Katonákért Alapítvány javára!

Hosz  |  2013. 05. 14., 09:24

                   Május 20-ig kell a személyi jövedelemadó bevallásokat benyújtania NAV felé, s ezzel a dátummal megszűnik a személyi jövedelemadó 1%-áróltörténő rendelkezés lehetősége is. Kérünk minden Hosz tagot, hogy az említett1% részünkre történő felajánlásával segítse munkánkat. Amennyiben a május 15-i kongresszusra érkező küldöttek elhozzák magukkal a nyilatkozatokat, akkor Alapítványunk munkatársai azokat átveszik és el is juttatják a NAV-hoz...

Hogy tehetitek ezt meg?Aki még nem küldte el az adóbevallását, annak egyszerüen csatolni kellaz adóbevallása mellé az 1%-ról szóló rendelkezői nyilatkozatot.Aki már elküldte a NAV-nak a személyi jövedelemadó bevallást, azok aszemélyek is még május 20-ig rendelkezhetnek az 1%-ról. Egyrészt, vagyigényel és kitölt a helyileg illetékes NAV irodában egy rendelkezőnyilatkozatot és azt beadja vagy postázza a NAV részére, vagy atagjainknak, támogatóinknak elküldött levélben található rendelkezőnyilatkozatot kitöltve postai úton eljuttatja a NAV-nak.A rendelkező nyilatkozaton az alábbiakat kell feltüntetni:Alapítványunk adószáma: 18090044-2-41Alapítványunk neve: Katonákért Közhasznú AlapítványAz Alapítvány továbbra is elkötelezett az aktív és szolgálatinyugállományban lévő katonák jogvédelmében, nehéz helyzetben lévőeksegély formában történő megsegítésében.Kérlek benneteket, hogy adótok 1%-ának felajánlásával támogassátokmunkánkat!SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.