2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Határidő: május 20. - Ajánlja fel Ön is az szja 1%-át a Katonákért Alapítvány javára!

Hosz  |  2013. 05. 14., 09:24

                   Május 20-ig kell a személyi jövedelemadó bevallásokat benyújtania NAV felé, s ezzel a dátummal megszűnik a személyi jövedelemadó 1%-áróltörténő rendelkezés lehetősége is. Kérünk minden Hosz tagot, hogy az említett1% részünkre történő felajánlásával segítse munkánkat. Amennyiben a május 15-i kongresszusra érkező küldöttek elhozzák magukkal a nyilatkozatokat, akkor Alapítványunk munkatársai azokat átveszik és el is juttatják a NAV-hoz...

Hogy tehetitek ezt meg?Aki még nem küldte el az adóbevallását, annak egyszerüen csatolni kellaz adóbevallása mellé az 1%-ról szóló rendelkezői nyilatkozatot.Aki már elküldte a NAV-nak a személyi jövedelemadó bevallást, azok aszemélyek is még május 20-ig rendelkezhetnek az 1%-ról. Egyrészt, vagyigényel és kitölt a helyileg illetékes NAV irodában egy rendelkezőnyilatkozatot és azt beadja vagy postázza a NAV részére, vagy atagjainknak, támogatóinknak elküldött levélben található rendelkezőnyilatkozatot kitöltve postai úton eljuttatja a NAV-nak.A rendelkező nyilatkozaton az alábbiakat kell feltüntetni:Alapítványunk adószáma: 18090044-2-41Alapítványunk neve: Katonákért Közhasznú AlapítványAz Alapítvány továbbra is elkötelezett az aktív és szolgálatinyugállományban lévő katonák jogvédelmében, nehéz helyzetben lévőeksegély formában történő megsegítésében.Kérlek benneteket, hogy adótok 1%-ának felajánlásával támogassátokmunkánkat!SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.