2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tanácsadó testületi ülés és szerződéskötés a Signal Biztosító Zrt. központjában

Hosz  |  2013. 02. 01., 16:24

Immár több éve működik a Signál Biztosító Zrt. égisze alatt az a szakszervezeti tanácsadó testület, amelyben 12 szakszervezet és konföderáció képviselői cserélnek tapasztalatot és információt fél éves rendszerességgel az üzleti és érdekképviseleti területen megvalósítható együttműködésről. A hazai biztosítói piacon a német minőséget és munka kultúrát képviselő Signal Biztosító Zrt. hagyományosan jó kapcsolatot ápol a szakszervezetekkel, hiszen alapításakor a német érdekképviseleti szervezetekkel folytatott üzleti kapcsolat is fontos célként szerepelt. A február 1-jei tanácsadó testületi ülésen szakszervezetünket Czövek János elnök és Bazsik István alelnök képviselte…

A megbeszélés napirendjén szerepeltek a Signal Biztosító Zrt. termékstruktúrájának új elemei és a 2013. évi együttmüködés lehetséges területei. Az esemény záró programpontjaként pedig Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező tartotta meg szervezetünket bemutató előadását -   „A szolgáltatói típusú müködés és a marketing előnyök a Hosz tevékenységében” címmel.

 

A tanácsadó testület ülését követően került sor a Signal Biztosító Zrt. és a Hosz közötti 2013. évi élet- és balesetbiztosítási szerződés aláírására. Az aláírás alkalmával Dr. Kálózdi Tamás elnök-vezérigazgató azt hangsúlyozta, hogy az aláírási aktussal a Hosz teljes tagsága és családtagjaik is jogosulttá váltak a szakszervezeti tagok számára biztosított 5-15%-os díjkedvezmények igénybevételére. Czövek János Hosz elnök pedig azt emelte ki, hogy olyan kedvező árú biztosítást sikerült megkötni a teljes tagságra, mely az előző évinél szélesebb biztosítási szolgáltatást nyújt.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.