2024. 05. 21. kedd
Konstantin
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Együtt

Hosz  |  2013. 02. 06., 11:07

A Liga Szakszervezetek és a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár együttesen érdekeltek abban, hogy mindkét szervezet a taglétszámát folyamatosan növelje, tagtoborzást folytasson, a szervezetek jó hírét növelje, tagjait magas színvonalon tájékoztassa, a nyugdíjpénztári szolgáltatások minőségét és a szakszervezeti tagság elégedettségi szintjét folyamatosan javítsa. Ez egy nóvum - emelte ki február 5-én Gaskó István, amikor a Liga Szakszervezetek elnökeként a Honvéd Közsszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatójával, Póda Jenővel együttműködési megállapodást írt alá... 

Gaskó István az aláírást követő sajtótájékoztatón elmondta: a megállapodás a közös érdekeltségen alapszik, hiszen a szakszervezetek nagyon komolyan veszik azt, hogy tagjaik minél szélesebb körben részesüljenek valamilyen öngondoskodó ellátásban. Mindennek akkor lesz nagy jelentősége, mikor az emberek elérik a nyugdíjkorhatárt. Hozzátette: ennek érdekében a felek folyamatos munkakapcsolatot tartanak fenn, támogatják egymást, valamint rendszeresen áttekintik az együttmüködés tapasztalatait és meghatározzák a további szükséges feladatokat. A nyugdíjpénztár korábban a teljes fegyveres és rendvédelmi szféra pénztáraként müködött, nemrég azonban a közszféra összes munkavállalója számára megnyitotta kapuit. Póda Jenő szerint ez jelentős nyitás volt. Mint mondta: az elmúlt időszak jelentős nyitási akciója eredményeként a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár az egyenruhások pénztára helyett az állam emberének a pénztára lehet majd.

Forrás: liganet.hu, honvedelem.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.