2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Együtt

Hosz  |  2013. 02. 06., 11:07

A Liga Szakszervezetek és a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár együttesen érdekeltek abban, hogy mindkét szervezet a taglétszámát folyamatosan növelje, tagtoborzást folytasson, a szervezetek jó hírét növelje, tagjait magas színvonalon tájékoztassa, a nyugdíjpénztári szolgáltatások minőségét és a szakszervezeti tagság elégedettségi szintjét folyamatosan javítsa. Ez egy nóvum - emelte ki február 5-én Gaskó István, amikor a Liga Szakszervezetek elnökeként a Honvéd Közsszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatójával, Póda Jenővel együttműködési megállapodást írt alá... 

Gaskó István az aláírást követő sajtótájékoztatón elmondta: a megállapodás a közös érdekeltségen alapszik, hiszen a szakszervezetek nagyon komolyan veszik azt, hogy tagjaik minél szélesebb körben részesüljenek valamilyen öngondoskodó ellátásban. Mindennek akkor lesz nagy jelentősége, mikor az emberek elérik a nyugdíjkorhatárt. Hozzátette: ennek érdekében a felek folyamatos munkakapcsolatot tartanak fenn, támogatják egymást, valamint rendszeresen áttekintik az együttmüködés tapasztalatait és meghatározzák a további szükséges feladatokat. A nyugdíjpénztár korábban a teljes fegyveres és rendvédelmi szféra pénztáraként müködött, nemrég azonban a közszféra összes munkavállalója számára megnyitotta kapuit. Póda Jenő szerint ez jelentős nyitás volt. Mint mondta: az elmúlt időszak jelentős nyitási akciója eredményeként a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár az egyenruhások pénztára helyett az állam emberének a pénztára lehet majd.

Forrás: liganet.hu, honvedelem.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.