2024. 05. 29. szerda
Magdolna
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Pályázz és üdülj: Április 30-ig kitolták a pályázati határidőt!

Hosz  |  2013. 03. 26., 15:52

Tájékoztatjuk olvasóinkat és tagjainkat, hogy Pályázati felhívás jelent meg a Honvédelmi Minisztérium és az irányítása, felügyelete alá tartozó szervezetek (együtt honvédelmi szervek) hivatásos és szerződéses állományú tagjai, kormánytisztviselői és közalkalmazottai számára üdülési lehetőség témakörben. A 130 millió forintos pályázat szerint felnőttek részére 5000 Ft, míg gyermekek részére 2500 Ft az önrész. Felhívjuk a figyelmet, hogy a meghirdetett pályázat határidejét 2013. április 30-ig kitolták, ezért aki pályázni kíván az sürgősen tegye meg a csatolt tájékoztató anyag segítségével. A legfontosabb változás, hogy immár nem csak a havi bruttó 196.000 Ft alatti jövedelemmel rendelkezők, hanem minden 294.000 Ft bruttó jövedelem alatti honvédségi dolgozó, illetve gyermeküket egyedül nevelők, valamint a három, illetve ennél több gyermeket nevelők pályázhatnak. További információk a https://palyazat.erzsebetprogram.hu/ linken, illetve az alábbiakban és cikkünk kapcsolódó anyagai között találhatók!

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (Alapítvány) az Erzsébet-program keretében a Honvédszakszervezet kezdeményezésére a 2013. évre vonatkozóan szociális üdülési pályázatot hirdetett a katonák részére.             A pályázati feltételek időközben kedvező irányban módosultak.            A pályázati feltételek legfontosabb változása, hogy immár nem csak a havi bruttó 196.000 Ft alatti jövedelemmel rendelkezők pályázhatnak, hanem minden honvédségi dolgozó. A pályázat elbírálásánál előnyt élveznek azonban azon honvédségi foglalkoztatottak, akiknek a foglalkoztatási jogviszonyból származó rendszeres havi bruttó jövedelmük nem haladja meg a 294.000 Ft-ot, továbbá, azok, akik gyermeküket egyedül nevelik, illetve három vagy ennél több gyermeket nevelnek. A pályázó házastársa/élettársa pályázatban történő részvétele esetén is az említett jövedelemkorlátot szükséges figyelembe venni.További számottevő változás, hogy a pályázatok benyújtására megszabott határidő meghosszabbításra került, így arra 2013. április 30-ig - a www.erzsebetprogram.hu honlapon található elektronikus pályázati adatlapon - van lehetőség, azonban továbbra is javasolt a pályázatok mielőbbi benyújtása, ugyanis a pályázati keretösszeg véges. A pályázati kiírások és a pályázat benyújtásához szükséges információk, adatlapok az említett honlap Pályázatok 2013/Szociális üdülési pályázatok / HM-pályázat menüpontjain belül találhatóak. További kérdések esetén az Alapítvány munkatársai munkanapokon 8 és 16 óra között a 06-1-371-32-42-es telefonszámon, valamint az ugyfelszolgalat@erzsebetprogram.hu elektronikus címen adnak tájékoztatást.Fontos tudnivaló, hogy a pályázati adatlaphoz csatolandó okmányok benyújtására is kizárólag elektronikus úton van lehetőség.            Jelenlegi információnk alapján az MNÜA Erzsébet-program keretében meghirdetett és a katonáknak szóló pályázatára még korlátozott számban van lehetőség.             Kérem, tegyék lehetővé a tagság körében a minél szélesebb körü tájékoztatást!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A hadműveleti képességek fenntartása, továbbfejlesztése érdekében a Magyar Légierő számára kiemelt jelentőségű NATO egységbe integrálva, nagy kötelékben gyakorlatozni. Rövid beszámoló az idei Lion Effort gyakorlatról.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.