2018. 02. 20. kedd
Aladár, Álmos
: 311 Ft   : 251 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Pályázz és üdülj: Április 30-ig kitolták a pályázati határidőt!

Hosz  |  2013. 03. 26., 15:52

Tájékoztatjuk olvasóinkat és tagjainkat, hogy Pályázati felhívás jelent meg a Honvédelmi Minisztérium és az irányítása, felügyelete alá tartozó szervezetek (együtt honvédelmi szervek) hivatásos és szerződéses állományú tagjai, kormánytisztviselői és közalkalmazottai számára üdülési lehetőség témakörben. A 130 millió forintos pályázat szerint felnőttek részére 5000 Ft, míg gyermekek részére 2500 Ft az önrész. Felhívjuk a figyelmet, hogy a meghirdetett pályázat határidejét 2013. április 30-ig kitolták, ezért aki pályázni kíván az sürgősen tegye meg a csatolt tájékoztató anyag segítségével. A legfontosabb változás, hogy immár nem csak a havi bruttó 196.000 Ft alatti jövedelemmel rendelkezők, hanem minden 294.000 Ft bruttó jövedelem alatti honvédségi dolgozó, illetve gyermeküket egyedül nevelők, valamint a három, illetve ennél több gyermeket nevelők pályázhatnak. További információk a https://palyazat.erzsebetprogram.hu/ linken, illetve az alábbiakban és cikkünk kapcsolódó anyagai között találhatók!

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (Alapítvány) az Erzsébet-program keretében a Honvédszakszervezet kezdeményezésére a 2013. évre vonatkozóan szociális üdülési pályázatot hirdetett a katonák részére.             A pályázati feltételek időközben kedvező irányban módosultak.            A pályázati feltételek legfontosabb változása, hogy immár nem csak a havi bruttó 196.000 Ft alatti jövedelemmel rendelkezők pályázhatnak, hanem minden honvédségi dolgozó. A pályázat elbírálásánál előnyt élveznek azonban azon honvédségi foglalkoztatottak, akiknek a foglalkoztatási jogviszonyból származó rendszeres havi bruttó jövedelmük nem haladja meg a 294.000 Ft-ot, továbbá, azok, akik gyermeküket egyedül nevelik, illetve három vagy ennél több gyermeket nevelnek. A pályázó házastársa/élettársa pályázatban történő részvétele esetén is az említett jövedelemkorlátot szükséges figyelembe venni.További számottevő változás, hogy a pályázatok benyújtására megszabott határidő meghosszabbításra került, így arra 2013. április 30-ig - a www.erzsebetprogram.hu honlapon található elektronikus pályázati adatlapon - van lehetőség, azonban továbbra is javasolt a pályázatok mielőbbi benyújtása, ugyanis a pályázati keretösszeg véges. A pályázati kiírások és a pályázat benyújtásához szükséges információk, adatlapok az említett honlap Pályázatok 2013/Szociális üdülési pályázatok / HM-pályázat menüpontjain belül találhatóak. További kérdések esetén az Alapítvány munkatársai munkanapokon 8 és 16 óra között a 06-1-371-32-42-es telefonszámon, valamint az ugyfelszolgalat@erzsebetprogram.hu elektronikus címen adnak tájékoztatást.Fontos tudnivaló, hogy a pályázati adatlaphoz csatolandó okmányok benyújtására is kizárólag elektronikus úton van lehetőség.            Jelenlegi információnk alapján az MNÜA Erzsébet-program keretében meghirdetett és a katonáknak szóló pályázatára még korlátozott számban van lehetőség.             Kérem, tegyék lehetővé a tagság körében a minél szélesebb körü tájékoztatást!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2018. 02. 09., 09:17
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány rendezvényét február 06-07én tartották a Mátraházán található 4. számú KORK-ban. A rendezvény fókuszába a 2018. évi feladatokat, illetve az 1% adománygyűjtő kampány aktualitásait állították...
2018. 02. 05., 14:10
Az egészségügyi szakdolgozók idén novemberben esedékes 8 százalékos béremelését előrehozták január 1-re - jelentette be az emberi erőforrások minisztere szerdán, budapesti sajtótájékoztatón, miután újabb sztrájktárgyalási forduló zajlott a kormány és a reprezentatív szakszervezetek között.
2018-02-05 13:47:08
társadalombiztosítás területén, akár az egészségbiztosításban, akár a nyugellátásoknál, akár a megváltozott munkaképességű személyek ellátásainál az ellátások összege több ellátásfajtánál egy általános mérőszámhoz igazodik, nem a jogosult egyéni jövedelméhez. Ilyen általános mérőszám a minimálbér, illetve az öregségi nyugdíj legkisebb összege. Ezen túlmenően bizonyos ellátások ún. fix összegűek, azaz szintén nem az egyéni keresetektől, jövedelemtől függenek, hanem mindenki számára azonosan határozzák meg.
2018-02-05 11:54:52
Egy történelmi pillanat részesei lehetünk, és ez örömmel tölt el minden magyar embert, a Magyar Honvédség katonáit pedig különösen, hiszen a légiszállítási képesség fontos, különösen a mai modern világban - mondta dr. Simicskó István február 2-án, pénteken, Kecskeméten. A honvédelmi miniszter az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison tartott sajtótájékoztatón hivatalosan is bemutatta a Magyar Honvédség két új csapatszállító repülőgépét.
2018-02-01 15:44:54
Egy hadsereg igazi ereje mindig hitében és szellemiségében rejlik, a százhetven éves Magyar Honvédségnek pedig mindig is a rendíthetetlen bátorság és hazaszeretet adta a karakterét – mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter január 30-án Budapesten, a kétszáz esztendeje született Görgei Artúr tiszteletére rendezett megemlékezésen, ahol a Honvédszakszervezet részéről Czövek János elnök vett részt...
2018-01-31 11:34:38
Szolnokon a MH. 34 Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj és a MH. 88. Könnyű Vegyes Zászlóalj összeolvadásából megalakuló MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Ezred 2017. szeptember 01-jén Szolnok város napján a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében dandárrá alakult…
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

Ausztria új kormánya újra megvizsgálja az előző kormány 2 milliárd dolláros Eurofighter programját. A védelmi miniszter kifejezte a kormány hajlandóságát a tárgyalásokra a gyártókkal folytatott jogi csata során.

  Háború Művészete magazin

A szingapúri vállalat hamarosan átadja az Amerikai Hadseregnek azt a prototípus harcjárművet, melyet a Mobil Védett Tűzerő (Mobile Protected Firepower) programban szeretne eladni – nagy tételben persze.