2024. 04. 19. péntek
Emma
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az együttműködés érdekében – Vendég volt a BRDSZ és a HTFSZ

Hosz  |  2013. 02. 14., 11:32

Az együttműködés érdekében ült asztalhoz szakszervezetünk vezetése a BRDSZ és a HTFSZ vezető tisztségviselőivel. A február 14-i eseményen Czövek János köszöntötte a résztvevőket, majd mindhárom szakszervezet képviselője az általa vezetett érdekképviselet tevékenységéről és szolgáltatásairól tájékoztatott...

A BRDSZ részéről dr. Bárdos Judit főtitkár elmondta: olyan együttmüködési megállapodásban vagyunk érdekeltek, amelynek teljesítésével a tagság jól jár. A közös érdekek kitünő lehetőséget nyújtanak a kooperációra, innen kiindulva az együttmüködés más szegmenseibe is eljuthatunk. 

A HTFSZ részéről Salamon Lajos (HTFSZ) kiemelte: nagyon jó nemzetközi kapcsolataink révén lehetőség nyílik a Visegrádi Négyekkel történő szorosabb együttmüködésre.

Az eseményen - Bódis Sándor, az Egység 2002 Kft. ügyvezetője jelenlétében – aláírták a szakszervezetek közötti együttmüködési megállapodást.

Az Egység újság márciusi számában betekintést nyerhetnek majd a szakszervezetek (BRDSZ, HTFSZ) által közvetített üdülési lehetőségekről és a jelentkezés módjáról is.    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.