2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az együttműködés érdekében – Vendég volt a BRDSZ és a HTFSZ

Hosz  |  2013. 02. 14., 11:32

Az együttműködés érdekében ült asztalhoz szakszervezetünk vezetése a BRDSZ és a HTFSZ vezető tisztségviselőivel. A február 14-i eseményen Czövek János köszöntötte a résztvevőket, majd mindhárom szakszervezet képviselője az általa vezetett érdekképviselet tevékenységéről és szolgáltatásairól tájékoztatott...

A BRDSZ részéről dr. Bárdos Judit főtitkár elmondta: olyan együttmüködési megállapodásban vagyunk érdekeltek, amelynek teljesítésével a tagság jól jár. A közös érdekek kitünő lehetőséget nyújtanak a kooperációra, innen kiindulva az együttmüködés más szegmenseibe is eljuthatunk. 

A HTFSZ részéről Salamon Lajos (HTFSZ) kiemelte: nagyon jó nemzetközi kapcsolataink révén lehetőség nyílik a Visegrádi Négyekkel történő szorosabb együttmüködésre.

Az eseményen - Bódis Sándor, az Egység 2002 Kft. ügyvezetője jelenlétében – aláírták a szakszervezetek közötti együttmüködési megállapodást.

Az Egység újság márciusi számában betekintést nyerhetnek majd a szakszervezetek (BRDSZ, HTFSZ) által közvetített üdülési lehetőségekről és a jelentkezés módjáról is.    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.