2023. 03. 22. szerda
Beáta, Izolda
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

2013-ban is folytatódik a „Szentendre” program

Hosz  |  2013. 02. 22., 15:05

Immár több évre visszatekintő hagyomány, hogy a szentendrei MH Altiszti Akadémián folyó szervezetszerű képzések mindegyikén, a tanórarendbe szerepeltett módon kapnak tájékoztatót a résztvevők a Honvédszakszervezet történetéről, felépítéséről és működéséről,. Nem volt ez másként a közelmúltban indult 3 hónapos szerződéses alapkiképzésen és a katonai végzettséggel nem rendelkezők tanfolyamán sem. A február 15-i eseményen a Hosz-os tájékoztató előadást Szendrei Zoltán alelnök és Dr. Hajós Dezső tagszervezési és szolgáltatási munkatárs tartották...

A több mint egy órás előadás során a Hosz bemutatásán túl lehetőség volt a résztvevőket érdeklő kérdések feltételére és megválaszolására, valamint a Hosz-hoz történő csatlakozásra is.

Az eredményességet mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a helyszínen közel negyven fővel nőtt a Hosz taglétszáma.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.