2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató Székesfehérváron

Hosz  |  2013. 03. 04., 08:29

Március 1-jén Székesfehérváron,  az  MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred, valamint az MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj beosztott személyi állománya részére tartott tájékoztatót Szendrei Zoltán, a Honvédszakszervezet alelnöke. Az összevont állománygyűlés keretében tájékoztatta a teljes személyi állományt a bértárgyalások helyzetéről és a béren kívüli juttatások összegszerű csökkentésének hatásairól. A közel 300 fős hallgatóság felháborodásának adott hangot a 200 ezer forintban maximalizált kafetéria 2013. évre biztosított keretével kapcsolatban...

Az előadásban elhangzott, hogy a Honvédszakszervezet tárgyiasult formában kéri az év folyamán az állomány veszteségeinek kompenzálását, amely illetményemelés, vagy egyösszegü kifizetés formájában valósulhat meg.  A szakszervezeti bértárgyalások céljaként kitüzött 20%-os illetménynövelést, a valós viszonyokra vetítve nem csak a beosztott, de a parancsnoki állomány is kevésnek minősíti, különösen a legénységi állomány tekintetében.

Az állománygyülésen Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő sajnálatának adott hangot, hogy idáig még nem volt alkalma a teljes személyi állomány előtt tudatosítani, hogy Székesfehérváron, a Honvédszakszervezet tisztségviselőjeként tevékenykedik. Rövid felszólalásában kiemelte a személyes kapcsolattartás fontosságát és nyitottságát a problémával hozzá fordulók megsegítése érdekében.

Az állomány körében felmerült kérdések parancsnoki pontosítással, megválaszolására kerültek.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.